Saat gibi incik boncuk seylerle sorun cikmaz. Ben 2 sene onceydi galiba 8tane fln getirmistim bir ton araba parcasinin yaninda. Eger gelecek kisiden saat isteyeceksen FOSSIL outletlere ugrasin. En ucuz ve marka saatleri orasi satiyor. Iki hafta once Emporio Armani aldim $99 a.
Muharrem 13 ay genpa grntili kiz gibi beyaz 3gs var 16lik bir arkimda. Kizin 4e gecmeye niyeti var. 900e satiyor su an. Ese dosta gider sagda solda ilani yok. Uyarsa al tepe tepe kullan![]()
ramazan da amerika dan iki tane beyaz unlock makine geldi bana. apple sitesinde yazan fiyat uzerine kdv ilave ediliyor. net fiyat 706 USD oluyor. makineleri burada biri 2 hafta sonra tr ye girmis, digeri de 1 ay sonra tr ye girmis iki pasaportla 5 tl karsiligi islettik. sorunsuz kullaniyoruz. arkadas 2 makine ile hic sikintisiz gecti. daha fazla makine ile sorun yasanir mi bilemiyorum. ben onumuzdeki aylarda ya da 5 cikarsa oradan yine aldirip kargoyla yollatacagim buraya(ciddiyim. kartonlara sarip yollayacak arkadas) isletmede bilmem nede sikinti yok.
onemli bir not. kilitsiz makine almayin. kilitsiz makineleri minik bir aparatla aciyorlar ama makine surekli sorun yasiyor. sarji bitmemeli, kapatilmamali, kart cikartilmamali gibi. ayrica kendi kendine de hata verebiliyot. 4 un yazilimi nedeni ile 4 ler programla yazilimla cozulemiyor suan. cozulup kullanan varsa iletirse sevinirim. cozuluyor diyene inanmayin kendiniz gormeden.
İstanbul Doğubank'tan Modaelectronik diye bi dükkandan ten 770Dolar karşılığı Beyaz iphone4 aldım kardeşime. Simfree açılmamış, cillop gibi makine. Pasaportta vardı geldi işlettim şuan kullanıyor kardeşim.
Dediğim dükkandan 2ay öncede arkadaşım almıştı siyahını oda sıkıntısız kullanıyor.
Simfree bizde 2 makine var, 1 tanede arkadaşımda kaçkere tam kapandı simkart çıktı falan yok öyle birşey. O dediğiniz daha önceleri TR ye giren kilitli makinelere gevey denen dalgayla açılan telefonlar için geçerli.
Fusion35 ------> OnurD.
kilitsiz diye yanlis yazmisim ya.. ne alakaysa
kilitli makine almayin olacak. yani hat ile birlikte verilen makineler. unlock olanlarda sorun yok arkadasin dedigi gibi. benim makineler de unlock dogubank ta 770 usd makine varsa rakam cok degil. dusunulebilir
bizim arkadasta da dediginiz gibi makineler var fransa dan geldi. ama bunlar kilitli ve o aparat la calisiyorlar. ama 3 gun sorunsuz calismadilar bu zamana kadar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)