Çok çabuk atar gider yapıyorsunuz, insanlar da hemen sonucunu görmek istiyor demek ki :) Açtığınız konuya ünlem işaretlerine bakılırsa, İstanbuldaki bütün arabalarla deneyecekmişsiniz bir izlenime kapıldım ben şahsen.
Printable View
Çok çabuk atar gider yapıyorsunuz, insanlar da hemen sonucunu görmek istiyor demek ki :) Açtığınız konuya ünlem işaretlerine bakılırsa, İstanbuldaki bütün arabalarla deneyecekmişsiniz bir izlenime kapıldım ben şahsen.
okadar konu aç atar gider yap herkesle deneriz de sonra kalk millete laf sok deneme yoksa konuşmayacaksınız
Bu şekilde konuşmaya gerek var mı ? Adam arabayı aldığında fotoları ile birlikte tanıttı ve aracını tanıttığı post altında insanlar hazır olduğunda deneme yapmak istedi, Alican bende dahil bir çok kişi ile deneyebileceğini, aracında aman aman bir şey olmayacağını ve geçme geçilme kaygısı olmadan sadece deneme istediğini belirtmişti.
Şimdi bakıyorum da, bu postun altına yazı yazan çoğu kişi, Alican aracını tanıttığında hiçbir şey yazmamış ve muhtemelen bu konu nasıl ve neden açılmış evveliyatını bilmeden konuşuyor.
Arkadaşlar bu şekilde konuşmaya gerek yok, adam kendi teklif etti, hazır olunca çıkar dener. Ortam germenin hiç bir anlamı yok.
Hayırlı olsun Alican...
En sonunda araban hazır
Biliyorsun sırada bekleyenlerde bende vardım
Sanırım 1-2 eksiğin daha var belliki
Umarım en kısa sürede çözersin onlarıda