konu silinmis sanıodmda temizlenmis:d
Printable View
konu silinmis sanıodmda temizlenmis:d
Kardesim arabanı hıc toplama pazar gecesı deneyelım abı dun aksam denk gelemedık senınle atasehırde cok ovuyolar arabanı kırma bızı deneyelım
0544 340 52 56 numaram bu ismim Gokhan telefon ac aksam deneyelim
okadar sökülmüş araç hiç deneme yapmadımı denemeler ne oldu videolar ne alemde ?
Ben kilo ve gucu merak ediyorum ?? Jantlar gti lermi ustunde yoksa sac lar bulundumu ??
Bolge olarak nerelerdesiniz
yanına video çekmek için birini oturtursan hem kilo hem hacim eşitlenmiş olur... ozaman deneye biliriz...
geceleri müsaitim özelden ulaşabilirsiniz
aracım F7P R19
specleri merake derseniz özelden yazarım ama bir çok konuda yazmıştım belki biliyrosunuzdur diye yazmıyorum
ctesi gece SBL yi getirdim ama SS 306 yı ben hiç görmedim ataşehirde ...geldiyse ne ara çıktı kimle denedi acep..??video varmı..??
bende merak ediyorum nedir durum? boşa boşaltmamışsındır inş arabayı.
can biliyosan bi haber etsene c.tesi noldu?
ben 39 plaka siyah bir 306 gördüm saat 01.00 sıralarında Shell de. çıkış yapıyorlardı topluca
ss 306 konustugumda karsıdayım gecmicem demişti ama gecmiş galiba çünkü bizde sheldeydik göremedik hiç...sbl 306 felan beraberdik...
anlaşılan denemesi falan yalan olmuş boşamı açıldı bu kadar konu uzatıldı
Denenmiştir bence, video gelir yakında
shellin orda bende mavi rc yi gördüm gelicektim yanınıza kimseyi tanımıyodum ordaki :) o yüzden baktım bi tur attım gittim sonra :)
Shellde gördüm geldi ama sonra göremedim hatta bana mesajında gecsemde geçilsemde video yapar koyarım dedi hala ariycak diye bekliyorum
Ben o gece sbl Harun kardesimle denedim hatta onlar 4. Yada 5 defa denediler mavi 206 rc ile yanlarindaydik kirmayip denediği ıcin bı daha teşekkür ederim sbl ye
bidahakine gelirim yanınıza :) senin arabanı gördüm sanırsam rengi ne güzelmiş dedim :) maşallah