arkadaslar 98 slk 200 compressor almayı dusunuyorum bu araclar hakkında bılgısı olan varsa yardım lutfen nasıldır parca sorunu varmıdır kronık problem vs ?
arkadaslar 98 slk 200 compressor almayı dusunuyorum bu araclar hakkında bılgısı olan varsa yardım lutfen nasıldır parca sorunu varmıdır kronık problem vs ?
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
performans olarak o kasaya göre gayet iyi, sakin kullanımda fazla yakmaz![]()
RACE WERKS
Tavan mekanizmasına dikkat edilmeli.
Özellikle mekanizması yavaş çalışanlara dikkat edilmeli.Bulaşılmamalı.
Parça konusunda problemi yoktur.Özellikle motor parçası zebildir.111 motor aynı zamanda e , c , clk serilerindede mevcut.
R-Turbo
motorunda herhangı kronık bır problem varmı bulunmayan bır parcası vs ayrıca mını cooper gıbı kasnak modıfıyesı yapılabılıyormu chıp tunıngı mevcutmu bu konularda bılgınız varmı ? 2, el satısları bıraz zayıf gıbı fakat tek parca boyalı 150 bın km altı bır slk ıcın 28,000 fıyatı bu arac bazında nasıl ?
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
yokmu bılen duyan ?
kronik olan sorunu yok sadece tavan mekanizması sorun çıkarma olasışığı var
çipi falan bilmiyorum ama sanırsam mosselman üzerindeki kompasörü çıkarıp turboluyodu 200 k makinaları 200 hp üstü güçler alınabiliyodu
şahsi fikrim slk da 320 motor hatta mercedeste daha altına binilmez kişisel tercih meselesi bnmki28 000 uygun gibi daha aşa çekebiliyosan pazarlık yap temiz olduğuna inanıyosan
200 k motora para harcamak yerine harcıcağın parayla temiz 320 sini almak çok daha mantıklı olur
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
2005 modeli var bende 192 binde hiçbir sıkıntı yok 12 bin kmdir biniyorum.klima açık şehir içi 9.5 10 lt yakıyor sakin kullanımda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)