yok üstadım sadece kız değil, erkek resimleride var, tuhaf bir sayfa, fazla yorum yapmak istemiyorum, Allah böyleleriyle beni karşılaştırmasın...
Edit: bencil yazdım, hiç birimizi karşılaştırmasın...
Printable View
bu ilgi çekmeye calışan liselinin kendi ve civar liselılerden olusan ınsanlrın resmını cekmesıyle olmus gereksız bır calısma olmus zaten cou 18 yas ve altı ama iş yapcak liselilerde var hani :D :D :D
Ya buyuk konusmiiim ama benim kizim olucak buralara resmini koyucak hadi o mal koydu.
Gelicek elin erifi altina yorum yazicak off tas sole boyle..
İsin yoksa mermi yetistir.
Hakkını yemeyelim var içinden iş yapacaklar..
Allah akıl fikir versin der polemiğe girmeden çakar aman çıkar giderim :D
bi fiil 2 sene boyunca bu tiplerle okumus biri olarak diyorumki uzak durun :D haytta hiçbişey bilmezler ne teknolojı ne genel kultur gundem vs bısey sorsan bön bön bakarlar :D bize uzak allaha yakın olsunlar baka bişey istemem istedıklerı kadar guzel tas olsun içi boş olmasın :)
Ya yok bir tanesini yamultup kan icinde oraya bir sekilde resmini ekleticen yorumlari oturup kahve sigara alip okuyacan.
Paha bicilemez bak bi daha yapiormu face ini kapatmazsa adam degilim :)
eyvah eyvah :D
Kaçmaz o heves kaçmaz :D
hepsi eklememiş. bazı yorumlarda ıznım olmadan alındı yazıyor. ama şikayetçi değil.
yeni nesil kendini teşhir etmeye bayılır hale geldi,heryerde sokaklarda nette olur olmaz her yerde kendilerini teşhir ediyorlar.
söylenecek çok şey varda burda olmuyo işte :)