Bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama, iftar düzenlemeyi düşünüyomusunuz ankara ekibi olarak?
Bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama, iftar düzenlemeyi düşünüyomusunuz ankara ekibi olarak?
her türlü organizasyona kalkışırım ama iftar ve yemekli orglara aslaGeliyorum diye isim yazdırıp gelmeyen biçok kişi oluyo. Geçen senelerdede biçok yerde hatta bildiğim kadarıyla techtede aynı sıkıntılar oldu
ama bu işi iyi organize edebilcek birileri varsa biz bikaç kişi geliriz![]()
yanlış hatırlamıyosam kadir abi boyle bi org yapıyodu bi bağlantı kurun istiyosanız hatta bende haber vercektim bu konuyu gorunce aklıma geldi![]()
olursa gelirim.![]()
ibadet etmek için oruç tutuyorum sonra dışarıda 10 liralık yemeğe 30 tl vereceğim orucumu öyle açacağım. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. bugüne kadar ne zaman dışarda iftarımı açsam sıcak çorba içmek nasip olmadı dahaiftarda heryer kalabalık oluyor fiyatlar tavan yapıyor hizmet kalitesi dibe vuruyor
Haftaya Salı dan Cumaya kadar Ankaradayım. Beni bekleyin beraber yapalımKadir panpaya da söyliyim bari
![]()
şehir fırsatı gibi sitelerde uygun yemekler oluyor aslında katılım sağlanılabilir...
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Ben anlamam arkadaş beni Ankaranın sosyete mekanlarından birine götürün orucumu orada açmak istiyorumUcuz yer olursa açmam ona göre. Günaha girersiniz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)