|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
beyler buaralar şanssızlık benden yana sanırım bı araba alıcam dunya sıkıntı buseferde alıcagm aracı satısa gotrdum noterdekı şası noyla ruhsattakı no tutmadı ruhsatta O HARFI VAR AMA ARACIN ŞASİSİ VE NOTER BILGISAYARINDA O HARFI SIFIR OLARAK GOZUKUYR ARACIN DOSYASI ICIN DENIZLIYI ARADIK ORDADA O HARFI VAR AMA ARACIN ŞASİ SIFIR DIYE GECIYR
TAKIPCIYE GITTIK BIZE ARACI SATIS YAPIN SONRA SIZE EK 1 VERICEM MUAYENEYE GITCEKSINIZ DEDI ARACIN MUAYENEDE 4 GUNLUK ZATEN ODA PARA VERMICEKSIN ŞASİ NO TESPIT ETCESIN GELCEKSIN SONRA BURDA O HARFI OLAN YER SIFIR OLARAK DEGSTRCEZ DEDI SIKINTIDAN SINIRLENDIM ARTIK ARDIMCI OLACAK VARMI __________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
guncellllllllll acıl blgı lazım
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
araba opelmi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
arac honda arac muayeneden O HARFIYLE GECMIS BEN SIMDI SATIS ALIRSAM BIDAHAMI MUAYENE YAPTRCAM YOKSA EK 1 BELGESYLE TESPITMI YAPTRCA KAFAM KARISTI COK
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tespitte yaptırsan aynı muayenede aynı sonuçta parayı verdikten sonra komple muayeneye sokmak mantıklı.
soruna gelince satışı alabiliyosanız alın,noter ekranda farklılık görünce satışı yapmayacaktır. yapmanız gereken sen satışı almadan ek1 düzenleyip aracı tespite sokacaksınız yeni ruhsat çıkıcak onlada satış yapıcaksınız |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Takıpcı dıyorkı sen satısı al gel sonra sana ek 1 yazıcam gıdıceksın tuve para felan odemıceksın bı tespıt yaptrcaksın sonra burdan ben sana dosya yapıcam gıdıp yenı ruhsatını alıcaksın şaside o yazan yer sıfır olucak dıyor tamam bu guzelde aracın denızlıdekı dosyasındada o harfı var ama aracta sıfır noter ben satısı yaparım dıyor sıkıntı olmaz
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Noter satış yapmıyor. Ben alırken hiç sorun olmamasına rağmen ruhsatta
sırf bilgiler güncellensin diye trafik şubeye gönderdi. Sistemde ruhsat eski olduğu için bilgi eksikliği varmış güya ama 1 ay önce muayeneden sıfır hata ile geçmiş naslı oluyorsa ? |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
sana... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: yok
|
aracın satışı yapılır aslında benim şase kodum ve motor umaram vs hep yanlış yazılıydı üstelik motor kodum gözükmüyordu ruhsatda diye not geçmişlerdi noterde gidik beykozu aradım aracın bağlı olduğu şubeye o yazıyı kaldırttık telefondan.. Satış yapıldıktan sonra yeni ruhsat alacağın zaman trafikten önce tüve gidip tespitini yaptırırsın şase kodunun tüvden aldığın tespit tutanağı ile trafiğe gidip yeni ruhsatlarınıda eksiksiz numaralarıyla alırsın parada ödememiş olursun tekrar....
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Ben aracı almadan once zaten arkds muayene yenı yaptrmıs 4 gun olmus ben bıdahamı para vercem takıpcı ek1 doldurcam sadece tespıt yapcan para odemıceksın dıyor
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
para ödemene gerek yokki abi... kendinde takibini yaptırabilirisn aracının... önce yeni trafik sigortası alacaksın... trafik sigortanı yaptırdığın yerede sana dosya hazırlamasını istiyeceksin hazırlanan dosya ve trafik sigortanla doğru tüve gidip tespitini parasız olarak yaptırıp trafik şube müdürlüğüne gidip ruhsatını alacaksın... sen zaten plaka değişimi için başvurmadınmı satış yapılırken zaten uğrıyacaksın trafik şubeye bu durumda..?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: nissan
|
benim bildigim de ödenmiyor zaten muaynesi var olan araca tekrar yapmazlar.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
doğru yav tespit ücretsiz,ozaman ek1 doldurup tespite gidiceksiniz sora yeni ruhsat çıkıcak satış alıcaksınız
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
Otomobil: Corsa C
|
Noter satış yapmıyor hiç bir şekilde , ben r9'u satarken 2 pürüz çıktı gittim düzelttim.
Corsa'yı alırken , aldığım bayanın nufusta kayıtlı olduğu köyün ismi değişmiş onu bile gidip güncellettik __________________________________ ... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
sorun yok ek1 alıp muayne istasyonuna gidiyosun randevu almayada gerek yok sase motor no tespit yaptırıosun ek1 ile yeni ruhsat satıs vs gercekleşiyor hepsi büyütülcek bi problem değil o 0 cok geliyordu bize
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Lancer
|
başka bir notere gittiniz mi?
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Abi nası bi şans var sende yaa
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»