Bir Of'lu olarak gruba bayıldım :D
Printable View
Bir Of'lu olarak gruba bayıldım :D
Bende doğu karadenizli değilim ama Karmate dinlemeye başladığımdan beri bitiyorum o müziklere..
Volkan konak - Feriğim
Volkan Konak - Hoşgeldin Kadınım ( favorimdir,Gece sakin kafayla arabada dinlenebilir)
dewamı gelecekk :)
tek favorim :)
trabzonspor ..kazım koyuncu...(.hayde hayde ) - YouTube
karmate damardan etki yapıyor direk ... Çok sevdiğim ve belkide bidaha bir araya gelme ihtimalimiz olmayan kız da doğu karadenizli öyle anlamlı geliyor ki burdaki şarkılar ...
Volkan Konak , Karmate , Kazım Koyuncu vs. pek takılmam Trabzonlu olduğum hâlde , genelde Kemençe ağırlıklı parçaları dinlerim Karadeniz müziği olarak..Akçaabatlı Pala dayıdan bi resital yapalım, ilk 2 şarkı hariç hareketli parçalar gülme garantili :)
Akçaabatlı Pala - Yanyana Gelemeyiz
Zafer Çapraz - Allah'ım Al Bu Canı
"Araba farımısın bi' sinyal yakarmısın , Ne ararsan var sen Japon pazarımısın" :) :)
Zafer Çapraz - 1 Tosun Aldım Beşe
"1 tosun aldım beşe satamadın 15'e , yaşım geldi 50'ye ne karı var ne bişe" :) :)
Akçaabatlı Pala - Programdan Horon
Ali Tarhan - Çok Oldu
Gözlerimi yaşartır şu Karadeniz şarkıları hep. Ayrı bir dünya sanki oralar :) Cd yapmaya başladım, bu müziklerle ne trafik stresi olur ne de uzun yol :)
Bir Karadeniz'li olarak konunun takipçisiyim :)
BİR KARADENİZLİ OLARAK BENDE TAKİPTEYİM, SELÇUK BALCI'YI CANLI OLARAK DİNLEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
Selçuk Balcı - Beklesin Beni Yarim (Yeni 2011) - YouTube
Volkan KONAK - Gardaş - YouTube
Yasemin Yıldız - Sen Yarum idun - YouTube
Bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak konuyu takip etmekteyim bende :)
bir karadenizli olarak takipteyim, bende damardan veriyim :(
Mustafa Şafak-Oyalı Çemberine - YouTube
Taşkın diz dize 2011 - YouTube
Cengiz Selimoğlu - Bir Of Çeksem - YouTube
videolar nedendir bilmiyorum ama youtube tag larını eklediğim halde çıkmadı bende tagları sildim:mad:
ahhh ahhhhh
Ozan Arif & İsmail Türüt - Terör
"Gene terör gene kan, Gene yanıyor vatan
Alçakatır namussuzdur, Askere kurşun atan."
https://www.facebook.com/video/video...18079&comments
Bu akşam Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde Karmate konseri var, sevenlerine duyurulur.
harika ya gerçekten çok iyi düşünmüşsün, teşekkürler :)
bu arada buda güzel;
http://www.youtube.com/watch?v=QaYdDkD71u8
akçaabatlı pala iyiymiş.