|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corolla E15 & 84 Marlboro 131
|
Merhaba herkese öncelikle..
Kafam karışık durumda söylemeliyim ki..mmt corollamı satıp düz vites bir araç arayışlarına girdim uzun süredir fakat bir türlü segmente karar veremedim.En fazla kafamdaki fiyat 33 binlira alım satım masraflarıyla beraber olucak şekilde 2007 aracımı satıp d ya da e sınıfı araç mı düşünmeliyim, yoksa model düşmeyip aynı yıllara ait 07 ve üzeri c sınıfı araç mı düşünmeliyim.Aklmda binlerce soru var :S Km düşük Dizel olucak kesinlikle ve passat superb alfa 159 gibi araçlar çok hoşuma gidiyor.Ancak kendi aracımı satıp model düşüp comfordan faydalanmak ne kadar doğru bilemedim.Dediğim araçlarında km leri hiç 130 binden aşağı değil ne kadar güvenilir ? Küçük bir araç istemiyoruz sedan suv MCV tarzı bişeyler düşünüyoruz sizce bu fiyata zorda olsa neler olabilir üstadlarım şimdiden sağolun RUMUZ : karmakarışık ![]() ![]()
Son Düzenleyen Alper DEMİR; 12-08-2011 03:30. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
kia ceed miydi dizel seçeneği var sanırım, güzel araba alınabilir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
Peki sen biliyon hangi araç uyarsa ona bak. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Okuyupta yorumla o zaman abicim ? Benim mantığımı o yazıdan toyata gibi bi markayı bırakıpta daha yeni yeni biçimsiz arabalarla piyasa giren araçlar yatmıyor onlardan bahsetmiyorum gibime geliyor ayrıca station da demedim hacbackte ağır kalıplı araçlardan söz ediyorum sen böle bi aracı satıp malzeme kalitesi vasat hyundai kia gibi markalara yönelir miydin ? Neyse konuyu uzatmıcam yorumun düşüncen için sağol
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
Burda bi konu açmışsın bırak yorum yapalım fikir istemiyorsan konuyu açmassın. Benim düşüncem bunlar sana uymıyabilir bak geç. Neyse hadi iyi geceler. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: a3-Sline
|
__________________________________ Gereksiz eleştiri , Gizli hayranlıkdır .. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ön yargılarından kurtulmalısın Alper..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Nebu ön yargı anlamadımki bende..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Git al o zaman bişeyi büyütüp küçültüğüm yok ferrari mercedes senin gibilerine mi kaldı artislik yapcaksan yazmıcaksın abicim başka forumlar mevcut oralara ? Bilmişlik taslamak senin gibilerinin harcı zaten ortaya fikir attın yok dedim altta kalmış hissettin laf sokmaya başladın hayret bişey gece gece hakkın yok huzurumu kaçırmaya !
Son Düzenleyen Alper DEMİR; 12-08-2011 04:53. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Hıyar mıyar deyip kendini de seviyeyi de düşürme... Burası öyle kafana estiğine kafana estiği gibi hakaret edebileceğin bir forum değil.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Seviye düşürdüğüm yok abicim adam akıllı alaycı konusulmasın cevabını almasın bu kadar basit
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
Umarım mod arkadaşlar yazdıklarını görürde seni bi tatile gönderirler.. Akıllanıp gelirsin, saygısız!
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Haklısın ne de olsa herkes birbirini tanıyor , bu davranışınla sen saygılı mı oldun canım güldürme beni herkes bi yerden bi şekilde bişeyler biliyor ben kia kalitesini toyataya tercih etmiyorum bu kadar basit arabamla kıyaslamam o da çok basit onun piyasası aracımın modeline göre piyasası belli oda basit sen o kadar dalgaya aldın yazdıkların hiçbişey oldu ben sinirimle olmadık bi kelime ettim hepsi bana mı yüklendi ? Saygılı abicim sorarım sana ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Karşındaki insanın yaşını başını bilmeden bu ithamlarda yazmak senin terbiyesizliğin.. Nitekim bilsen bile böyle bu şekil yazamassın dingonun ahırı değil burası.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Gizleme yaşını madem bu kadar değerlisin bende karşımdaki kim ona göre hitaplarda buluyım dimi ? Bak sende bana hakeret seviyesine girdin alttan alttan? Kusura bakma o ithamımdan dolayı olayıda uzatmadan konumun cevabını düzgün bi şekilde vereceğini umuyorum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
Bi konu açmışın adam gelmiş güzelce sana bi tavsiyede bulunmuş. Sende direk acayip bi şekilde cevap vermişin. Burda olayı büyüten sensin Alper kardeş.. Madem bu kadar biliyosun piyasayı Ceed kötü araba hiç konu açmasaydın keşke buraya nasılsa bütün arabaları biliyosun.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |