|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda
|
bugün facebook tarafından 2.500 üyesi olan honda-türkiye sayfam kapatıldı. nedenini bilmiyorum.
sayfayı kurtarmanın bir yolu var mı ??
|
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: b5
|
yavuz abininde başına gelmişti benzer bi olay..ne yaptı sonra bilmiyorum,geçmiş olsun
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: bugün var yarın yok
|
peugeot cular şikayet etmiştir : ))
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: b5
|
dragger..konuda zaten şu an yazar birazdan
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
German Style sayfam kapatılmıstı 10binlerde...
Mail attıgımda sikayet üstüne kapandı falan diye zırvalamıslardı ama sikayet edilecek birseyi yoktu sayfanın...Yönetici oldugumuz icin kisisel profillerimiz de güme gitmisti. Sonra hırs yapıp yeniden acmıstım, 2 günde binlerce fotoyu, yüzlerce videoyu yeniden yüklemistim...2 3 haftada 10bini yakalamıstım direk o hırsla...Su anda da 107bin falan üyesi var sanırım ama sahibi degilim artık ![]() Seninki de sikayet üzerine kapatılmıs olabilir. Honda Türkiye ise adı, Honda tarafından bile sikayet edilmis olabilir. Ya da kendini bilmez birkac o.c birlesip hergün sikayet etmistir, facebook yönetimi de hic bakmadan direk kapamıstır. Sana tavsiyem bi mail at, dönmezlerse de yeni bir sayfa ac ordan devam et. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
abi bugün bir honda sayfası admini ile tartıştım. adam 1.6 ies leri fabrika çıkışı sohc vtec sanıyodu. Bende aksini idda ettim vtec değildir dedim biraz tartışma falan oldu. ondan şüpheleniyorum ama benim sayfam olduğunu bilebilir mi ? onuda bilmiyorum. Honda-Türkiyenin şikayet edeceğini hiç sanmam çünkü forum sitesinin sayfası ve Honda-Türkiye A.Ş bu siteyi biliyordu..!
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
126489'luk FarmVille sayfamız çalındı şuan başında hiç yönetici yok ya biz ne yapalım
))http://www.facebook.com/FarmvilleTurkiye |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Şikayet etmenin dışında başka nasıl kapatılabilir ? Paylaşımlarım da drift ile ilgili herhangi bi illegal birşey temsil etmiyor.
Sayfam: http://www.facebook.com/DriftCulture |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
yavuz abi german styla sayfası neden senin deil? satışmı var yoks hedyemi ettn
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
Arkadaşlar sakın profil resminizi değiştirmeyin sayfanız silinebilir..Anonymous hack grubu şu saatler faceye büyük bir saldırı gerçekleştiriyor..en büyük siber saldırılarından bunuda diyorlar
bunu herkeze qönderin ! facebook'a büyük bi Saldırı Gercekleşiyor profil resminizi degiştirirseniz facenizde büyük acıklar vermiş olursunuz ve hacklenirsiniz bilginize __________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
![]() Euromedian ile görüsüyordum, sonra parts4euroya verdim bi jant parasına, hos pismanım su an keske satmasaydım. Su an parts4euro ile euromedian beraber takılıyorlar sayfada. Satmayıp euromedianı medya sponsoru, parts4euroyu da parca sponsoru alsam köseydim simdi
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: ef
|
![]() yavuz abi bi çay ısmarlaysaydın bızede ![]() sayfa coktan gume gıttı gecmıs olsun yenısını kurun geç kalmadan __________________________________ "Bazen ulastigin cevaplar daha fazla soruya yol acabiliyor." |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
şimdilik sayfa kurmayı düşünmüyorum. önceki sayfam güme gitti gerçekten netten epey bir araştırma yaptım. geri gelme ihtimali yok maalesef.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: honda jazz
|
konuyu bölüyorum ama sorayım dedim ayrıca benimde23,000 kişilik facebook sayfam var bende korkuyorum böyle birşey olursa diye |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Misafir
|
kapatıLan sayFalar geri gelmiyor profiLLerde hiç boşa uğraşmayın yenisini açın
|