stock TTS var kprolu typeR a denk denemek istermisiniz ?
Printable View
stock TTS var kprolu typeR a denk denemek istermisiniz ?
Arkadaslar bu aksam önce cecoyla görüşüyorum daha sonra karşıya kavacika geçip kardesim Fatih'in ad sedan Vti ile deniyorum eger vaktim olursa ordan Atasehir mc e gecerim Muharrem. Tts ile de denerim sorun degil sen ben job Selcuk deneriz hatta
ceco ataşehire geçerse eğer bende bi denerim valla :) sadece cecoyla denerim :)
Cecoooooooooooo aranan kan ceco
@ ottoman kardesım 30- 180 basarsan sanada gıder :) :) ( ne konuydu o be )
@ arif kanka izmıtten misafırlerım gelıyor buyuk ıhtımal gecerım atasehır tarafına patırdayan aracımla sanada gider :) özledım gercekten oturur sohbet ederız.
@34 job34 : kardesım canımı fazla sıkmaya basladın kendını typer kıngmı sanıyosun sen :D:D
ooo işler açıldı ceco ne işsin sen kanka herkese atar bak varya vts le geçerim seni hee
Cecoya bütün yollar feda :)))
0532 695 39 53 cecoo gecersen ara bni Kanka... bnm zaten amacim deneme .. gecmek deil...hele senle hic deil.. basinc kac vuruo yolda bile bakmadim yemin ederim :-)..
kımse varmı bırazdan selam vermeye gecebılırım
biz ordaydık utku keşke arasaymısım...
deneme oldmu sonuc nedir ad vti ise sedan gri bitane ataşehirde gördüm duruyordu
Seko ad Vti ve sbl 306 Gti ile denedik biz geri geldiğimizde su 39 ss 306 Gti i aradı gözlerimiz ama yoktu video falan cekicekti ama o başka tayfayla denedi yarın arabasını hiç toplamasın bekliyorum abi atar falan meselesi degil denemeyi cok istedigim bı araç ama herkes çekindi sanki kime desek yok abi Turbo denildi sbl Harun helal olsun valla bı de ad Vti deniz kırmadılar bizi ikisinede teşekkürler selcukla zamanımız ve mekanımız uyuşmadı Selcuk zaten yabancı degil ne zaman istersek gelir onda sorun yok başka Typer varsa hala denerim
aynı motor ,aynı devır ve aynı basıncta farkedermı motor gucu ? komple aynı setup olsun cooler borulandırmasına kadar ? benım bıldıgım bu sekılde hersey aynı olunca alınan guc degısmez.buyuk turboya gecmemızın sebebı ıse yuksek devırlerde kucuge gore daha cok hava basabılmesıdır.yanı tam olarak soyle ornek vereyım ,1.8t de k03le 7000devırde max 0.3-0.4bar basınc tutabılıyorken gt30xx bır turboyla 1.3bar tutabılırsın ,boyle oluncada 7000dd'de k03le 210hp alıyorsan gt30xx turbonla 350hp alırsın (degerler sallamasyon).yanı ısın ozetı ,havanın turbodan cıktıktan sonra yanma odasına gıdene kadar gectıgı yolun hacmı degısmedıgı surece aynı devırlerde her turbonun x bar'ı aynıdır ve basınc aynı kaldıgı surece verdıgı gucte aynı olacaktır.ben boyle bılıyorum ama yanlısım varsa duzeltın lutfen :)
bu arada konu sahıbı arkadas kusura bakmasın alakasız seyler yazdık :o
mınıks abı okuyoken bı sey sorucam sana sen harıc herkes 200 uzerı dedı neden 190 falan dedın onu anlamadım kafama takıldı ?
[QUOTE=34tb9544;2516915]Seko ad Vti ve sbl 306 Gti ile denedik biz geri geldiğimizde su 39 ss 306 Gti i aradı gözlerimiz ama yoktu video falan cekicekti ama o başka tayfayla denedi yarın arabasını hiç toplamasın bekliyorum abi atar falan meselesi degil denemeyi cok istedigim bı araç ama herkes çekindi sanki kime desek yok abi Turbo denildi sbl Harun helal olsun valla bı de ad Vti deniz kırmadılar bizi ikisinede teşekkürler selcukla zamanımız ve mekanımız uyuşmadı Selcuk zaten yabancı degil ne zaman istersek gelir onda sorun yok başka Typer varsa hala denerim[/QUOTE/
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: