benım boy 1.97 :)
bındıgımde o bacakalr sıgmamıstı koltukla sıgabılırsem alabılıırm.. ama bıde emanet olayı war tabi :)
Printable View
benım boy 1.97 :)
bındıgımde o bacakalr sıgmamıstı koltukla sıgabılırsem alabılıırm.. ama bıde emanet olayı war tabi :)
sımdıkı nıckı tolgahanures gorursse konuyu yarıdmcı olur sana zaten ;)
1.97 ise pek yardim edilecek bsiey kalmamis bence. ben msn de gorunce tolga ya solerim yazar dusuncelerini...
ok saol...
pekı arkadaslar onerılerınız ne alcak olsanız ne alırsınız?
350z - evo tm-8-9 ..
evo 9
sti
dusundugum arabalar arasında..
ama 3.20d de olabılır yanı biraz karısıık durumlar.. cabrıo ıstıyorum buda ayrı bı sorun..
e46 m3 ?
330 ci ?
320d güzel olur dizel..
arabaya biseyler yapmayi planliyomusun? yoksa stock mu kullanican?
stock kullanırım heralde..
zor sigiyorsan hic zorlama bence....daha genis bir seyler al...320 d var arkdasimda guzel makina...Allah korusun bir kaza felan olur...
350Z cabrio olabilir bence..veya BMW 3.20cd v.s mantıklı araclar.
clk200k cabrio gayet rahat ve tarz bir araç :)
Olum senle zamanında kaç defa gittik baktık bilmiyorum,oturunca tente kafana değiyordu,koltuk alırsak sığabilirsin belki rayınıda alta aldırırz.Belden aşağısı kalın kütük gibi olanlar rahat edemiyor inan boy olayından cok daha iğrilti görünüyor kollar falan dışarda kalıyor,boyda sorun yok canum sığdırırız seni :D
evo9 sti gıbı bı arc almak zaten pek klımdan gecen bı durum deıl ama bütcem dolayısıyla dusunuyorum..
stock olarak kullanmayı dusunuyorum ama zamana belkı bısıler yapabılırm. (bellı olmaz)
ama bundan once diesel bı arac kullandım tukıyede we rahatlıgını bılıyorum :) maddı acıdan..
3.20d aklımda war ama zaten s40 sattım daha yenı bıraz daha spor bı arac almak ıstıyorum...
rx8 hakkında su ana kadar duyduklarım zaten aklımdan cıkmasına yetti..
--- baran cok baktık zamanında belkı koltukla sıgarım ama denıldgı gıbı emanet modelii .. o yuzden s2k da zor :)
e46 almak ıstemıyorum.. yeni kasasıda cok pahalı...
clk 200k cab bakıyorum..
tabi bunun yanında.. a3 1.20d v.s v.s bunlarda aklımda olan araclar..
ewt arkadaslar fıkırler fıkırlerr :) beklıyorummm :)
a3 2,0 tdi
golf gti
eos
clk200 komp coupe var düşünürsen 2001.