|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: im yok!
|
şimdiki durağım Eskişehir.
Eskişehir'in gezilip görülecek takılacak salaş mekanlar ve varsa forum etkinliği hakkında önerilerinizi bekliyorum. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bnm gittiğim yerler salaş deil ama bilindik yerler 222 gece kulubu iyi ama body guard lar kazma gündüzleri için espark esparkın yanında bi kahveci olucak adı gelmedi aklıma ama orda baya sosyeteler oluyor onun dısında doktorlarda takıldım ama mekan ısmını unuttum baya oldu gideli ama en kısa zamanda gitmem lazım okullar açılınca falan
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Eskisehirde hersey gezilip gorulmeyi hakediyor bence, kafeler dahil
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Su anda havelkadayim gel gezdireyim
saka maka esk cok guzel biz kutahyadan kacip geliyoruz buraya, kentparka gidebilirsin,espark ve neo alisveris, lemanda ortaya ortaya karisik yiyebilirsin
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
neo sanırım baya uzakda orda kahve dünyasımı ne vardı hala duruomu ama baya şehir dısındaydı die hatırlıyorm
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: im yok!
|
Valla biz de bunu ariyorduk daha bi hafta kadar burdayiz gezdirebilme ihtimalin varsa mukemmel olur. Biz arkadasin sinavi icin baska bi arkadasin evine geldik ama ev sahipleri hem memlekette bi odun pazarini gezdik bi de porsuk cayinin oralari daha detayli gezmek istiyoruz aslinda |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
esparkın yanındaki kahve dünyası ya da kanatlı alışveriş merkezinin zemin katındaki starbucks muydu neydi orda da bi kahveci vardı. gidilebilir. (kahve hastası olduğum belli di mi
)adalarda bi tur atın kesinlikle ve akşam üzeri güneş batmaya yakın olsun illa ki. en tatlı zamanı o zaman. doktorlar ikieylül baymıştı beni tavsiye etmiyorum artık. ![]() neo ya kadar gitmenize gerek yok. çünkü gidilecek yola değmiyor. anadolu üniversitesi civarında gezinin. uçakları seviyorsanız hava müzesine gidin. üniversiteye girebiliyorsanız yemekhanenin orda içerdeki migrosun karşısındaki parkta oturun. güzel şeyler düşüyor ![]() offf. özledim yaa. bi kaçamak yapmak lazım da tek başına olmuyor __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... Askerlik Bitti Be Yaa
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
TechTurkey
|
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |