|
|
#1 | |||
![]() |
merhaba arkadaşlar,
philips 107 ekran 3D ambilight led tv ile philips blu-ray oynatıcı aldım. tv ile gelen gözlüklerle 3d film izleyemiyorum. istedigim görüntü olmuyor. gözlüklerim polarize camlı (şeffaf) 3d gözlüğü. 3D blu-ray formatında piranha filmini aldım fakat 3d olarak izleyemiyorum. bunun kritik noktası nedir? gözlüklerimmi yanlış yoksa ayarlarınmı yapamadım? yardımcı olurmusunuz ? tşkler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: tabanway :D
|
başkan filmi boşver ben Xboxı kapıp geliyom ben forzada kapışalım =)
abi tv konusundada blueray oynatıcının ayarlarına bir bak __________________________________ feel is everything |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
blueray in ayarlarındanmı yoksa gözlüktenmi emin degilim alicim
şimdi netten biraz araştırdımda 4-5 çeşit gözlük var. bendeki gözlükler sinema içinmiş gibi görünüo philips in sitesindede gerçek sinema ekranı diye tanıtıyor kafam karıştı ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Tvyi 3d moduna aliyor ona ragmen olmuyor ise(2 tip 3d modu var)... Muhtemelen aldigin filim eskti tip 3d gerci onlardada gozluk veriyorlar genelde. Kirmizi yesil camli olanlardan..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tv in içinden hediye olarak çıktı şeffaf camlı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Grande Punto
|
Gozluklerin faal olduguna eminmisiniz baska bir 3d yayin izleyebiliyormusunuz sarji yada pili vs takilimi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: --
|
piranha 3d filmini sinemada izlerken bile neredeyse 3 boyutlu sahnesi yok.
Tek bir sahne var . onu da zaten görmek istemezsin zira teknoloji insana saksocu muamelesi yapıyor |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: astra h
|
gözlüklerle beraber PTA 02 transmitter geldi mi ?
__________________________________ MODENA IRINA AMNESIA NIGHT FLIGHT |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Colt CZT
|
TV ve gözlük modelinin birbirine uyumlu olduğuna eminmisiniz ? Çünkü Philipsin bu seneye kadar çıkardığı tüm 3d tvler pasif tv aktif şarlı / pilli gözlüklerden kullanıyordu. Eğer aldığınız gözlükler yeni nesil pasif gözlük ise ve tvniz eski pasif tv (aktif gözlük kullanan) ise birbirine uymaz..
__________________________________ "Otomobilim" Bölümüne 4-5 Tane Araba Yazınca Ne Oluyo ? Vuhuu Çok Havalı
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |