|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
Selamlar
Yeni aldığım motosiklet için 400 tl plaka masrafı çıkarttılar bende o parayı vermemek için kendim yaparım dedim. Şimdi neler yapmam gerekicek ve ne kadar para harcarım? teşekkürler |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
motorun faturası ile birlikte trafik sigortası yaptırıyosunuz. sonra trafiğe gidip ek1 dosyasını çıkartıyosunuz. istanbul için ne kadar çıkar bilmiyorum ama 400 çıkmaz heralde.. bir kaç takipçiye daha sorun isterseniz..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
çok demişler yaw :S
ben 3 hafta önce 0 700 lük aldım bütün işlemleri plaka çıkarması ruhsatı sigortası takipçi ücreti 240tl ödedim başka bir yere daha sorun bence __________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Radevu trafik subeden alıcaksın
Sıgorta yaptırcaksın en ucuz axa 40 tl Ek-1 2 adt doldurcaksın 20 tl muracahat ıcın Plaka fısı vercekler besıktastan plaka bastırcan 10 tl İcerı ruhsat ıcın 2 kagtı pasaı verıceksın 120 tl hepsi ıvır zıvır 200 gecmez bende kendım yaptırdım Galerıden aldıgın evrakları duzenlı tut yeter (fatura saseye dıkkat,otv makbuzu,tse belgesi,vs vs) 2 gun ıcınde alıcaksın __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.7 Dti - Honda Pcx
|
cewaplarınız için çok teşekkür ederim
|