|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
Arkadaşlar son zamanlarda etraf kaporacı doldu o yüzden bu konuyu açıyorum sahte ilanları buraya koyalım dolandırılmayalım
işte azönce aradım şerefsizin biri. Bmw 3 Serisi 3.18i 1994 Model 12.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 56695665 __________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Neresi sahte ilan, araçdamı sorun var? Detaylıca bilgi verirsen iyi olur madem bu konuyu açmışsın.
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: -
|
Şimdi araba patlak mı demek istiyorsun ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ex-ex F7R'ci, Ex GC8'ci, Güncel DSG TDI'ci
|
Üye olma tarihinden az-çok belli oluyor bu gibi vakalar.....
__________________________________ Okumadan imzalamam..... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
kaporacı diyor yani arkadaşlar yazmışya.arabayı kaçırmamak için hemen kapora yollluyorsun iftardan sonra soğuk su içiyosun kaporanın üzerine
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
sanırım arkadastan kapora istedi arac sahibi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
TechTurkey
|
tamam çok şerefsiz var ama senin söylemenle olmuyor bu işler ? nedir ? kanıtın nedir ? ne oldu ? aradın telefon açmadı = şerefsizmi demek ? öyle kafana göre karalama yapma, detay yaz __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
bakın yazayım genede
öyle desteksiz atmayın burada bu forumu günde 19 bin kişi okuyor valla haksız yere suçladığın biri olur, adam kafaya takar bulur seni sonra o yüzden ucu açık konuşmayın, kesin kanıtlarla konuşun . __________________________________ |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: b5
|
Citroën C3 1.6 HDI Exclusive 2006 Model 18.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 56259766
bu ilandaki arkadaşa plakayı göremiyoruz söylermisin tramer kaydını sorgulıcaz dedik..aracın plakasının sonu 546,bize 547 dedi aptal sanıyorlar insanlarıplakasında 6000tl civarında hasar var..kalkıp gitseydik oraya ne söyliyecekti bize çok merak ediyorum __________________________________
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Cooper-Esay
|
usta adamı aradım adam diyo araba biz dedik istanbuldan arıyoz adam dedi sen gelene kadar satılır kapora gonder dedik rizeden arıyoz diyo aracı sattım yeterli açıklama olmustur umarım..
__________________________________ RİZE'ye Yağmur Yağar, Haftada İki Kere, Biri Dört Günde Biter, Diğeride Üç Günde
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
TechTurkey
|
neyse ben türkçeye çevireyim ama bu arada hatırlatırım sana bizim türkçede nokta ve virgül diye birşeyler var yazarken kullanılır. usta, adamı aradım, adam diyoki; "araba" biz dedik istanbuldan arıyoz, adam dedi; sen gelene kadar satılır kapora gonder dedik; rizeden arıyoz diyo; aracı sattım yeterli açıklama olmustur umarım __________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
aracın plakasını 5664e mesaj atıyorsunuz
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Anladım ancak 1 hasar bulunmuştur diyor tramerden baktığımda sadece kazayı görebiliyorum ne kadar masraf yapıldığı görünmüyor..
__________________________________ .
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
çok ufak hasarların tutarları yazmıyor sanırım
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: RED VTİ
|
sahibinden com daki bazı uyanıklar araç fiyatlarını bilinçlice çok düşük yazıyorlar
bu araca bakınca az çok bu arabadan anlayanlar bu aracın fiyatının oldukça düşük olduğunu anlar ucuz fiyata araba alıcam derken dolandırılıyorsunuz abi araba satılmak üzere tamam ben alayım ama abi müşteri yolda ya dur kapora gönderim satma aracı tamam araç senin yaz hesap numarasını ama minimum 1000 tl yatırman lazım tamam üstad hemen yatırıyorum ![]() ![]() bunun gibi, diyaloglar geçiyor bilmem anlatabildimmi |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: civic
|
__________________________________ . |
|
|