sütlüceye boşa gitmeyin olabilecek ıkı mekandan birisi ile ben zaten konuştum geriye sadrazam kaldı oda fiyatlar ve mekan nasıl buyuk mu hiç gitmedıgımden bılmıyorum onunlada görüşün en azından .
Printable View
sütlüceye boşa gitmeyin olabilecek ıkı mekandan birisi ile ben zaten konuştum geriye sadrazam kaldı oda fiyatlar ve mekan nasıl buyuk mu hiç gitmedıgımden bılmıyorum onunlada görüşün en azından .
benım bilmedigim uygulamalar abi o sıteler bi araştırayım en azından
edit. bilen duyan varsa güzelmiş :D
http://www.tumfirsatsiteleri.com/fir...=20&id=3793498
maltepe çam evi mükemmel hem açık alan hemde çocuk parkı filanda var ailesiyle gelmek isteyende gelebilir tarzı bi mekan. ormanın içinde
canlı müzik(türk sanat müziği) iftar v.s dahil 29 lira kampanyası var.
http://img856.imageshack.us/img856/2820/hall001.jpg
Cok mantıklı timur abi daha önceden bilinen bir mekan olursa hiç sorun olmaz
mesela bak. aşağıdaki linkte detaylar da var satın alması da kolay. güzel bir masa organizasyonu ile çok güzel olur diye düşünüyorum.
Aladağ Restaurant - Avcılar Aladağ Restaurant'ta 12 çeşit iftar tabağı, günün çorbası, paçanga böreği, piliç pirzola ve kaşarlı köfteden oluşan ana yemek tabağı, meyve ya da tatlı, 1 adet meşrubat ve sınırsız çaydan oluşan iftar menüsü 35 TL yerine s
böylece mekan sahiplerinin kaprisleride çekilmemiş olur :D
aynen öyle ferit iyi biliyorsun sen de :D yada isterseniz burası da var. bizim şirketin müşterisi. kişi sayısında göre menu ayarlanabilir. otopark sıkıntısı yok. araçların hepsi boğaz manzarasına bakan otoparka çekiliyor :) onlar da sebeplensin.
..::: VAKIFTEPE SOSYAL TESSLER :::..
Benim devamli gittigim bi yer var hem yemek hemde canli muzik nargile vs sultanahmette serbethane ismi gayet guzel bi mekan yemek fiyat ayarlatiriz konusuruz istedigimiz menuyu yaptiririz ne dersiniz. Hem sonrasinda nargile muzikde dinlenebilir...
hım anadoluya giderken yani bahsettigi bayrak o bayrak :D
vakıftepenin manzarası güzelse gece ufak caplı fotoday de yapılabilir :)
bu sene bu iş olmaz çok ruhsuzuz....
yasak deilde herkesin canı sıkkın sanırm onunda etkisi var... haftaya ayarlayalım p.tesi ve perşembe günü doluyum olmadı gider sütlücede bi köfteci uykulukcu önünde bulusuruz cok ağır menüyede gerek yok bence ekmek arası bide çorba olsa işimizi görür oradanda müsai bi yere geçer çay çekirek kola yapar sohbet ederiz engin. günü üç aşşa beş yukarı kararlaştıralm bugun aksama kadar herkesde haftaya kendini ayarlasın.