|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Arkadaslar,
Samsung ST50 dijital makinemiz var. Makine icinden baktıgımda tüm fotografları görebiliyorum ama pc bagladıgımda hicbir fotografa ulasamıyorum. Baglantı normal, bilgisayar (netbooktan da denedim aynı sekilde) disk olarak görüyor dijitali ama icerisindeki ögeleri görüntülemiyor. Tatilde fotograflarımızı alırken ordaki bir pcden virüs kaptı dijitalin hafıza kartı sanırım, sonrasında virüsleri sildik ama bu sefer fotograflara da ulasamıyoruz. Bana garip gelen, virüsleri silerken fotoları da sildik diyelim dijitalde nasıl oluyor da fotolar duruyor? Bunları nasıl alabilirim bir cözümü var mıdır? Kart okuyucum yok ama gidip kartı direk taksam biyere fotoları alabilir miyim? Yoksa yine bos mu görünür acaba? __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Virüs dosyaları silmemistir ustad bozmuştur hoş silinse bile geri gelir sen şimdi yeni fotograf cekmeyerek kartı garantiye al kart okuyucu olan bı makinaya takip easy recovery programıyla yada sd recovery tarzi bi programla dosyaları kurtar sonrada kartı formatla olay biter
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Gizlemişte olabilir. Düzenle(solda), klasör ve arama seçenekleri görünümden gizli dosyaları göster yapınız.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Yok kardesim dosyalar gizli degil, baska bir sorun var.
Cumhurcum son care onu deneyecegim tesekkürler
__________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Giulietta
|
attrib /d /s -h -r -s
bunu bir notepad'e yazıp .bat uzantısıyla kaydedin. daha sonra kaydettiğiniz dosyayı hafıza kartınızın içine kopyalayıp çalıştırın. dosyalarınız görünür hale gelecektir. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Giulietta
|
virüslü olan bilgisayarda da Program Files\Common Files altında svchost.exe isimli klasör simgeli bir dosya olacaktır. bunu silin. (gizli dosyaları göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını göster seçeneğini unutmayın)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Tesekkürler.
Card recovery isimli bir programla taratıyorum simdi hallettim gibi. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: yok yok dedim inanmadınız bak noldu şimdi
|
Abi kartın içine girebiliyorsan içerisinde bi yerde boş bi winrar dosyası oluşturup aç. En üsttekine tıklayarak bi üst dizine çıkmayı deneyebilirmisin belki o şekilde görebilirsin.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
![]() Konu silinebilir. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |