tamamdır abicim tşk.ler
Printable View
beyaz olsaymıs 10 numara olcakmıs gercı bolede guzel..
araç gaziemirde değil, 6.sanayii otokentte. gaziemirin içi değil. sen önce bir ara görüş adamların nedediğne bak sonra gider bakarız sağına soluna belki altı çürük ise çürük diyecek adam ;)
valla ben yakın sayılırım g.emire bakıcak insan yoksa pm at gider bakarım
tamamdır ben bi arıyım adamı aksi taktirde müsait olan bi abimize p.m atıp rica edicem
arabayı aradım kapı sacları değişmiş arabanın ilk önce çürük yok dedi sonrada o kadar büyük çürükleri yok dedi ben pek güvenemedim adama
konuyu keske sabah gorseydım sımdı ordan geldım :) hafta ıcı bıdaha gıdersem bakarım arabaya :)
:S hayalin bi ara bende vardı 1.5 2 sene kadar kullandım. dedemin üstüneydi ama babanem kullanıyodu. anlıcagınız bayandan :D 76 model.. ama :Deli::Deli::Deli::ofk::ofk: babam bu arabayla urasılmaz dıyıp 700 liraya sattı tamırcının bırıne adamda meraklısıymıs aldı bebek yaptı topladı. sımdı sumugumu ceke ceke resımlerıne bakıyom arasıra....:hahaha:
Ben buna saygıdan binemem kaç tane ihtilal görmüş bu araba :D fenerbahçe Türkiye Kupası alıyomuş o zamanlar :D
ama gerçekten çok temiz görünüyo lastiklerdei beyaz şerit bile itina ile yapılmış meraklısı kaçırmaz bence baktır al parasıda duruşuna göre iyi gibi geldi bana ;)
Araçtan vazgeçilmiş gibi ama yine de yolum düşerse bu haftaiçi gidip bakıyım bir bu araca alınıcak gibiyse pazarlıgımı yaparım buradan alan çıkarsa alınır olmazsa ben alırım kendimi ayarlayabilirsem. :)
bizim bi abimiz var kendisi tamirci ve 124 e weber karbüratör koyup motorunu yapıp yarışan bi adam 124 nankör araba sen öğrencisin git yeni kasa şahin al dedi :) kime sorsam alma dedi valla :) parçasıda bulunmuyo bişey değil de
kapı ayarı meselesi vardır bunlarda onu çözen oldumu bari? yaparsın yaparsın tutmaz