106 gtı için önerebileceğiniz + güç alabileceğim hava filtresi nedir arkadaşlar?? engin bilgi ve tecrübelerinize dayanaraktan sipariş vericem![]()
106 gtı için önerebileceğiniz + güç alabileceğim hava filtresi nedir arkadaşlar?? engin bilgi ve tecrübelerinize dayanaraktan sipariş vericem![]()
Green air filter öneririm kardesim üniversal filtrelerde ( açık filtrelerde ) üst devirlerde daha fazla güç alırsın + bir miktarda ses alırsınkutu içi filtrede ise alt devirlerde daha fazla tork artısı olur
![]()
Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”
Drift King: Do you know who I **, boy?
Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.
Kazanlı filtre ucuna k&n rc2600 filtre ilaçtır
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bende aracıma fıltre takıcam o yuzden konuyu takıp edıyorum..
sımota lara baktım komple kıt mantıklı geldı fıyat olarak 220 lıra ya buldum.. ancak markasız sahıbndende baktıgınız zaman sımota ıle aynı gorunumde olan get ılanlı 106 ıcın 140 tl olanda war.
tawsıye we onerılerınızle yardımcı olursanız sewınırım...
bırsen07 konuyu kullandım arkadasım anlayısın ıın tesekkurler
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
106 da filtreyi en sağlıklı kazan kullanarak soguk hava cekilir fakat emme ye giden filtrenin borusu motor içinde aşırı ısındığı için izole yapılması çok iyi olacaktır.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Abi simota marka hava filtresi havayı süzmekten baska her ısı yapıyorElımde var bı tane kesıtını aldım ıcındekı manzeme bıldıgınız sınek telı
söktügümüz aracın ara borusundan tas toprak topladık baska hangi marka filtre alırsanız alın ama lutfen çin malı ve simota marka filtreden uzak durun
![]()
eliftuning tuzludur fiyatları k&n ve simota en güzeli birinden birini al derim simota al içindeki filtreyi k&n ile sonra değiştirebilirsin
Kazan+rc2600 ilac ve bir fenomendir. He yok ben illa custom yapacağım dersen hidrolik rezervinin yerini değiştir filtreyi akü önüne kadar uzat(iyi izole et) sonra farın uzun kısmını del derim.
[QUOTE=106arts;2529956]böyle ortaya koymada nasıl yaparsan yap ben sis farının arkadasına indirdim
kardeş resmi varmı sesin filtrenin
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)