heee ben yorumları hiç okumadım kanka sory :D
Printable View
heee ben yorumları hiç okumadım kanka sory :D
yinede yürüyen motor vs değerlendirebilecek varsa, arabanın mihrabıda yerindeyse alabilirim.
hahahha :) kankacım ben yarın oralardaki esnafı bi kurcalar mıncıklarım merak etme
eyvallah kankam.
evet beyler bayrama arabasız kalmıyayım
EVET BEYLER YARDIMLARI ESIRGEMEYELIM BOS GECMEYELIMM, 30-35 ARASI OTOMATIK SEDAN DIZEL JEPP YADA BINEK 60lı yasların eskı kurtlarından pedere araba bakıyoruz :D:D:D
makyajsız kasaların teker pozisyonundan ötürü manevra kabiliyetine ve park olayına alışması sıkıntılı aracın burnu kendi başına hareket ediyor gibi lakin güzel araç
Bağcılar'dan oldum olası korktum, temiz araba hiç olmaz mı oralarda yav :)
Ahmet Baha'nın koyduğu Mondeo'lardan ikincisi Kemal Tepretoğulları'ndaymış, orada forumdan VTEC nickli arkadaşımız Görkem çalışıyor, elinden geldiğince yardımcı olur
Ford Mondeo 2.0 TDCI Trend 2007 Model 29.250 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 54646118
Mondeolar temiz ise eğer bu fiyatlara tavsiye ederim
mondeo beğendiğim bir araç deği, çok eski bir silüeti var
ankaralı arkadaşlarda bu araca bakabilirse sevinirim
Peugeot 407 2.0 HDi Executive 2006 Model 30.999 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 56709256
arkadaşlar ankarada bu araca bakabilcek varmı?
2006 ile 2007 farklı, otomatik şanzuman, turbo ve sogutucu sıkıntısı olası hastalıkları bi çoğunda doğuştan var onlara dikkat edilirse çok zevkli arabadır
Araç bizimdir düşünürseniz.
Peugeot 407 1.6 HDi Executive 2009 Model 41.000 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 55295792
kardeşim ben otomatik bakmak zorundayım, sağ elimi kullanamıyorum. sizinki malesef manuel
Anladım abi aklımızda bulunsun düzgün dosta gidicek birşey düşerse haber ederim ayrıca çok çok geçmiş olsun.
Birde bu var :)
Peugeot 3008 1.6 HDI Premium Pack 2010 Model 52.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 55789295