Bunu bilmiyordum abi eyvallah :icon_tup:
O zaman otobus mantiksiz oluyor, her turlu ertesi gune kalir, sagolasin
Printable View
az sonra tekrar yola çıkıyorum tahliye kararını aldırdık sonunda KEPEZ tarafında olan arkadaşımız varmıdır şuanda acaba EFE ilgilenecek sağolsun ama acil bir arkadaş lazım bana
yok mu antalyadan kimse kızlarr nerdesiniz :D
Evet arkadaşlar. Bu konuyu sonlandırmanın zamanı geldi :)
Kuzen çarşamba gecesi tahliye oldu bende gece yola çıkıp perşembe günü antalyadan alıp geri döndüm.
Buradan özellikle yazmak istediğim bir konu var Bu güne kadar hiç muhabbetim ticaretim vs. olmayan sadece bir kaç hafta önce ant. gittiğimde efe ile uğrayıp muhabbet ettiğimiz ARP GARAJ-- Ufuk ve Ali usta ya çarşamba gecesi 1 telefonumla cezaevine gidip kuzenimi alıp bütün gece sabaha kadar yedirip içtirip gezdirdikleri muhabbet ettikleri ben sabah ant. geldiğimde yine aynı şekilde ağırladıkları için Çok çok teşekkür ederim.Gerçekten ben böyle bir misafirperverlik görmedim.
kuzen cezaevinden çıktığında telefonu dahil parası dahil hiç bir eşyasını vermemişler ertesi gün gidip alması için o yüzden çok kötü bi şekilde kalakalmıştı orada Eray panpamı aradım ve ufuk abiyi arayalım dedi aradık ve 10 dakika sonra kuzenimin yanındaydı çok çok sağolsun.
Moderatör arkadaşlarda bir süre sonra bu konuyu silebilir.
ustalarımızdan allah razı olsun.
kankacım sizede geçmiş olsun.