|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar hem şehiriçi kullanımda hemde arazıde avda , dagda bayırda bizi üzmeyecek bır 4 çeker almaya karar verdik , önerileriniz nelerdir sebepleriyle açıklarsanız memnun kalırım
max. fiyat limiti 90000tl (sıfır alınacak) ben bircok model ve marka baktım içinden cıkamadım
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
bence şehiriçinde gezmelik güzel bi sedan yanınada keçi misalii lada niva alın usta
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yok yaa hem sosyete traktörü hemde dagda bayırda gezmelık bıraz lükste olsun ööle bi jeep tarzı sıfır bişey alıcaz kısmetse
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 2004 Ford Fusion
|
Fiat bu sene Cenevre'de tanıttığı Freemont'u çıkaracak. Chrysler ortaklığı ile yaptığı araç. Zaten Chrysler da da aynı model var ama adını hatırlamıyorum. Piyasa da Opel Antara ve muadillerine rakip olarak geliyor. Çıkışında da 90 binden fazla olacağını sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Cr-V leri seviyordun abi gerçi fiyatlar biraz fazla
Elegance Lifestyle Otomatik Vites 2.0 Benzinli 74.000 Executive Otomatik Vites 2.0 Benzinli 82.500 Executive Ekstra Güvenlik Paketli Otomatik Vites 2.0 Benzinli 88.300 i-CTDi Executive Düz Vites 2.2 Dizel 101.000 |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Student Spec.
|
Abi şehir içinde Captiva iyidir ama geçen sene araziye çıktık, tabi haliyle ortalama hız 15-20 artvin taraflarına baya da yükseklere çıktık. Araba hararet yaptı bekledik biraz , servisi aradık filan çok yavaş hızlarda gidince emme'yi yapamıyormuş sanırım.Şehir içinde de lambayı yakınca yüksek devir gazlıyosun geçiyor ama daha 2 senelik araba, onun için araziye de çıkacaksanız Captiva tavsiye etmem.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ıbocan 2.2 dizel otomatik olsa almıştık bile ama maalesef m/t , bu arada ford kuga ilgimi çekti ona bakıyordum şimdi
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"
|
herkeze bu siteyi öneriyorum gerçekten çok bilgili ve yardımsever insanlar var sana her markanın iyisini kötüsünü + - ne varsa anlatırlar Arazideyiz
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
lada niva
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: All Rent A Car
|
pick up olmaz mi???
Amorak tavsiye edebilirim... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
dodge nitro
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
şahsi önerim
land couriser pathfinder öncelikli tercihlerim olurdu. __________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
güzel otomatik 4x4 bir l200 al kanka. her amaca hizmet eder
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Arkadaşlar da yazmış sosyete işi bir araç alır yanına da Keçi misali Lada Niva alınır .. Av için biçilmiş kaftan , arazi ve eyim canavarı bit pazarından 250.000 lira ya fren balatasını satarlardı şimdinin artık 2.5 TL si mi nedir bilmiyorum
![]() Ama illa şehir içi sosyetik olsun birazda arazi kabiliyeti olsun diyorsan Freelander bizi arazide hiç üzmemişti , şehir içinde de fena sayılmaz.. __________________________________ PSN ID : fleature |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
noldu bizim kırmızılar
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
abi bayram ertesi elimizde bugün konuştum
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kasalı tercih etmiyorum kanka
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Mazda 121 bp swap
|
Bence Freelander 2 ye bakın derim. Almayı düşünürseniz de Borusan da yardımcı olurum.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
sende bayramdan sonra mı vercen elimize
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|