|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Z16LET
|
Yer - Mekan : Şale Cafe - Restaurant
Tarih - Zaman : 20.08.2011 Cumartesi Menü : Zengin İftariyelikler Çorba Ara Sıcaklar Salata Çeşitleri Ana Yemek Açık büfe tatlı + içecek çay + kahve + nargile vb Adres : Kükürtlü Mah. Karagöz Cad. No.65 Çekirge Osmangazi/Bursa Tel : 0505 305 51 99 (Sinan) mekan sahibi değilim ama bilgi almak isteyen beni arayabilir ![]() Amaç : Şehrin manzarası eşliğinde değerli dostlarımızla sohbet edip, iftarımızı açıcaz. . Mevcut Katılacaklar: Foruma daha üye olamış arkadaşlarla birlikte Harun +1 Ömer +3 Tayfun Sinan Eralp Alper +2 Emre Aytuğ +1 ______ Toplam : 14 kişiyiz Katılacak yada katılmak isteyen arkadaşlar konu içerisinden yada pm yoluyla isimlerini, telefon numaralarını ve ulaşım (kendimi gelicek yoksa alınmasınımı istiyor gibilerinden) konusunda bilgi bırakmasını rica ediyorum. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
çok güzel hazırlanmış konu. Benim bile katılasım geldi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
atla gel abi 2 bucuk saate bursadasın Alırız senı feribottan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
bu arada kız arkadaşınızı, eşinizi getirmenizde hiç bir sakınca yoktur + lı olan arkdaşlar eşleriyle kız arkdaşlarıyla geleceklerdir
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
kaç para ahsuhaush
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: cigerliREXS
|
__________________________________ Pro Stock GARAGE ec 813 rexs rodaj bitti ......... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
40 TL beyler süpriz menüler var ctesiye
Son Düzenleyen BlackEmperor; 18-08-2011 11:03. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
güncellllllll
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
özel servis olanağı ve özel menü olarak rezervasyon 14 kişi olarak şuanda belirtildi, gelmek isteyenler pm yada gsm ile ulaşırsa kişi sayısını arttırabiliriz. yol üzerinde özel masa hazırlanıyor adımıza, manzara ve türk musikisi eşliğinde güzel bir iftar yemeği vericez Allah kabul ederse. .
gelmek isteyenler sinanı yada beni arayabilirler (Harun:0532 3434922) araçla alma olanağı da sağlayabiliriz. . |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
son güncelll
|
|