Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 17-08-2011, 23:40   #1

estremo - ait Avatar

Otomobil: Fiesta Zetec Mk5[sold]

206 RC Yorumlarınız Nelerdir?

206 rc kullananlardan, bilgisi olanlardan bu araçların fiyat performans olarak ve diğer sınıfındaki yada ona yakın araçlara nazaran kıyaslamasını alabilirmiyim, nedir sizin düşünceleriniz, artıları eksileri, varsa kronik sorunları fikir almak istedim. Teşekkürler şimdiden
estremo isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:04   #2

ZaZy - ait Avatar

Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"

tam ben açacaıktım konuyu benden çok yaşayacaksın bedne takipteyim konuyu güncellll
ZaZy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:11   #3

estremo - ait Avatar

ZaZy´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
tam ben açacaıktım konuyu benden çok yaşayacaksın bedne takipteyim konuyu güncellll
hepberaber hayırlısıyla yaşayalım inşallah Rc ciler aydınlatsın biraz bizi ufkumuz genişlesin
Eski 18-08-2011, 00:22   #4

ÜSTÜNERC - ait Avatar

Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011

Ben 2 bucuk senedır 206 RC sahıbıyım aracımdan cok memnumum arac parasına gore alınabılecek en ıyı araclar arasındadır motoru ıyı seri konforlu rahat donanımlı bır aractır.Orjınal hp si 180 hp bu bıle yetıyor ınsana sen bı RC nın ıcıne otur calıstır koltuklarına oturunca zaten o mutlulugu hıssedersın anlatılmaz yasanır derler ya aynen öyle.Yanlız RC alırken km si dusuk olanlara bak fıyatına aldanıp fazla yuksek olan RC ler 150 bın gıbı falan sorun yasayabılırsın ılerleyen zamanlarda.Onun dısında arac gercekten cok ıyıdır ben supersprint komple egsoz pıpercross air intake kat iptalı ıle typer ıle yuruyor benım aracım.Boyle ıslemlerle ucurabılırsın aracı.Aklına Takılan Soru varsa sorabılırsın bır RC sahıbı olarak yanıtlamaktan mutluluk duyarım saygılar
ÜSTÜNERC isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:27   #5

R21TURBO 41 - ait Avatar

Otomobil: MegyRS - Ep3 - 205gti

Şiddetle tavsiye edilir , ege mavi - kırmızı - beyaz benim favori renk sıralamam.. Fiyat performans olarak kesinlikle fazla fazla memnun eder.. Sattığıma pişman olduğum ender araçlardan..

...NoN StocK...
...34NON11...
8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc
R21TURBO 41 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:27   #6

ZaZy - ait Avatar

Otomobil: GOLF MK2 "FADIL"

ÜSTÜNERC´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben 2 bucuk senedır 206 RC sahıbıyım aracımdan cok memnumum arac parasına gore alınabılecek en ıyı araclar arasındadır motoru ıyı seri konforlu rahat donanımlı bır aractır.Orjınal hp si 180 hp bu bıle yetıyor ınsana sen bı RC nın ıcıne otur calıstır koltuklarına oturunca zaten o mutlulugu hıssedersın anlatılmaz yasanır derler ya aynen öyle.Yanlız RC alırken km si dusuk olanlara bak fıyatına aldanıp fazla yuksek olan RC ler 150 bın gıbı falan sorun yasayabılırsın ılerleyen zamanlarda.Onun dısında arac gercekten cok ıyıdır ben supersprint komple egsoz pıpercross air intake kat iptalı ıle typer ıle yuruyor benım aracım.Boyle ıslemlerle ucurabılırsın aracı.Aklına Takılan Soru varsa sorabılırsın bır RC sahıbı olarak yanıtlamaktan mutluluk duyarım saygılar
hocam kardeşimle bizim görsel açıdan güzel bir dizelimiz var ama yanına şöle stres atcak bi araç lazım. Rc alsak üzülür müyüz_? aracı alırız sorun değilde yürütmesi maliyetli mi_? ne kadar yakar_? çok sorun çıkarır mı_? vergisi 6ay ne kadar_? kronik sorunu var mıdır,şununa bununa dikkat edin diyeceğin_?bizi aydınlatırsan süper olur.
saygıılar
ZaZy isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:29   #7

Schumi - ait Avatar

Otomobil: Peugeot 206 RC

Rollingden rollinge koşucak en hızlı araçlardan değildir. O fiyata daha hızlı araçlar var. Ama tabiki daha düşük model ve donanım ile daha yüksek km'de. Birde güvenlik faktörü var. Sürücü otomobilidir. Alırsın gazlarsın keyif alırsın. Yağ su benzin koyar gidersin. Sürüşü çok keyifli bir araçtır. Kronik sorunu VVT sensörüdür. Yeni tipini alırın 180 tl'ye olur biter. Kronik olmayan ama olurda bozulursa en pahalı 2 parçası birincisi emme egzantrik kasnağıdır. 600 tl gibi. Varyatör derler bazları. Diğeride ateşleme bobinidir sanırım oda 300TL. Ama bu ikisini değiştiren sadece 1 araç biliyorum TR'de.

Never drive faster than your guardian angel can fly
Schumi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:32   #8

Schumi - ait Avatar

Otomobil: Peugeot 206 RC

2004 modellerin vergisi 800 küsür TL'ye düştü senelik kasko değer indirimi ile. Yakıtı 10-12 lt arasıdır gazlama ağırlıklı ortalama. Uzun yolda dahil 7 hatta 8 lt altına düşmez.

Never drive faster than your guardian angel can fly
Schumi isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 00:48   #9

BaTu-Rc - ait Avatar

Otomobil: Astra GTC 1.9 CDTİ

BaTu-Rc - MSN üzerinden Mesaj gönder
ıstanbul samsun arası 6.0 ltre ortalama ıle geldım cok cok memnunum aracımdan. Bence virajlı yolda kullanımı ayrı bı zevklı. Ailemdeki herkez değiştirmeme taraftar deıl aklımda arada sırada kayıyo baska araclara ama gelıp gecıo meslea bugun s3 lere baktım ama yarın gecer gibi gelio bu hevesım yakıt konusunda tekrar bı dıpnot duseyim 1.6 FSI golf'un 50-55 lıra yaktıgı yerı bende bugun hıc yakıt kalmayan depoya 60 lıralık benzın alarak gıdıp geldım kalan yolda 30 km yazıyodu hemde cok yavas gıtmedım bana kalırsa keyıflı arac bınılmeye deger. Ben sırf kafaya koydugumdan hıc kullanmadan aldım aracı Noterden devrini aldıktan sonra ilk defa kullanmıstım SI dan sonra cok ayrı bı dunya gıbı gelmıstı

Powered by AHM Performance

Mapped by Ecufast

Loading...
BaTu-Rc isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 01:33   #10

.CeM. - ait Avatar

Otomobil: Mini JCW GP & Xsara HDI&05 cooper s

.CeM. - MSN üzerinden Mesaj gönder
Schumi´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rollingden rollinge koşucak en hızlı araçlardan değildir. O fiyata daha hızlı araçlar var. Ama tabiki daha düşük model ve donanım ile daha yüksek km'de. Birde güvenlik faktörü var. Sürücü otomobilidir. Alırsın gazlarsın keyif alırsın. Yağ su benzin koyar gidersin. Sürüşü çok keyifli bir araçtır. Kronik sorunu VVT sensörüdür. Yeni tipini alırın 180 tl'ye olur biter. Kronik olmayan ama olurda bozulursa en pahalı 2 parçası birincisi emme egzantrik kasnağıdır. 600 tl gibi. Varyatör derler bazları. Diğeride ateşleme bobinidir sanırım oda 300TL. Ama bu ikisini değiştiren sadece 1 araç biliyorum TR'de.
kim la onu değiştiren kanka birkişi ben değişmiştimde kasnak garantiden

bende eski rc sahiplerinden olarak yazaıyım fiyatına göre ii araç aşırı hızlı gitmesede hızlı özellikle frenleride çok iyidir görsek modifiyeyi kaldırır benim aracın resimlerine ne zaman baksam senelerde geçmiş olsa hala beğenirim

ama çok yakar benim aklımda kalanlar bunlar

JOHN COOPER PLAYS
.CeM. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 02:03   #11

estremo - ait Avatar

ÜSTÜNERC´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle cevaplayan herkese çok teşekkürler

typer la tutunabiliyorsa bu araçlar oldukça iyi. yurtdışında olan youtube üzerindeki birkaç stage2 olarak geçen rc videosu izledim, gerçekten çok keyifli
Eski 18-08-2011, 02:14   #12

.CeM. - ait Avatar

Otomobil: Mini JCW GP & Xsara HDI&05 cooper s

.CeM. - MSN üzerinden Mesaj gönder
aynı speclerde typrla falan yürüyemez ama sende bikaç bişi typerda hiçbir şey yoksa geçersin

JOHN COOPER PLAYS
.CeM. isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 11:14   #13

ÜSTÜNERC - ait Avatar

Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011

.CeM.´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynı speclerde typrla falan yürüyemez ama sende bikaç bişi typerda hiçbir şey yoksa geçersin
kardesım yalanmı soyluyorum yani her RC aynı yurumez bunu herkes bılır.Fıltre egsoz olan typeRı yedım ben benım aracımda supersprint komple cat back egsoz var pıpercross air intake kit var motor aksamında.Bu sekılde gectım yani artık typerdamı ıs yok surendemı bılmem sonuc olarak gectım hemde typer basıyordu yani hanı kendı kendıme basmadım yani.Bu arada Benim RC 50 kuruş yakıyor km de bas basma o cıvarlarda stock RC de 350-400 yakar gene.Ama keyifli bir aractır gercekten parca sıkıntısı cekmessın butcenı cok asarsa haftada 1-2 kere alırsın hafta sonu basarsın cekersın garaja gene fiyatına gore gayet ıyı araba Aracta sıkıntı olmadıgı surece butun RC sahıplerı memnundur buyuk ıhtımalle
ÜSTÜNERC isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 11:19   #14

Dongul - ait Avatar

Otomobil: 90' sierra EFI

sen al yürürüz kanka
Dongul isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 11:33   #15

ffserkan - ait Avatar

Otomobil: Yamaha FZ8- Gilera runner st-200

206 rc güzel görünür candır hoştur, gideride ufak dokunuşlarla fena değildir.. çokta kurcalanması taraftarı değilim saten.. kat iptali son susturucu arabaya uyumlu bir egsoz seçilmeli, filitre kiti, ve güzel bi yazılım yeterlidir. yaklaşık 2 sene kullandım ve bana hiç sıkıntı yaratmadı. istanbula bir arkadaşa sattım oda ne yazık ki arabanın önünü darmadağın etmiş sahibinden.com da ilanını görmüştüm hasarlı şekilde çok üzülmüştüm ama şimdi ilan yok sanırım birisi alıp topluyo.. hayırlısı artık ne diyelim
ffserkan isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 14:35   #16

onursumer - ait Avatar

Otomobil: Hyundai Getz 1.4 Dohc

onursumer - MSN üzerinden Mesaj gönder
2004 senesinde sıfır alıp 2 sene binmişliğimiz var bence şuan 2. elde fiyatına gore sunduğu şeyler en yuksek araçlardan biri

donanım olarak oldukça yüksek hem hızlı hem konforlu araçlardan diye düşünüyorum

yakıtı uzun yolda dikkat edilirse 7lt ye kadar duşuyor çok rahatlıkla

1. vitesi çok uzun ama filitre sesi çok güzeldir

50bin km kadar kullandık hiçbir sıkıntı problem yaşamadık satana kadar tek yaşadığımız problem 2. elde satması zordu

psn: onursumer

135
├┼┼╕
246R
onursumer isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 14:52   #17

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Avatar

Otomobil: ^^I LOVE MY PUG^^peugeot EV 206 RC

estremo´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
206 rc kullananlardan, bilgisi olanlardan bu araçların fiyat performans olarak ve diğer sınıfındaki yada ona yakın araçlara nazaran kıyaslamasını alabilirmiyim, nedir sizin düşünceleriniz, artıları eksileri, varsa kronik sorunları fikir almak istedim. Teşekkürler şimdiden
RC konusu var dediler geldikben aracı alalı daha 2 ay gbi zaman oldu aracımdan cok şükür memnunum gideri olan beni yeterrince tatmin eden bi arac trabzonlu arkadasın dedği gbi RC koltuguna oturunca hayat resmen duruyo seviyorum arabamıfayatına göre alınabilecek en dolu araba bence orj 180 bg bu bile yeterli bence.ufak dokunuşlarla dahada verim alınabilir..

NOT STOCK206 RC
34EV4212