uLa ben o arabayı egeye komple gezdirdim bi orası kaldı onu da selcuk yaptı allah rağzı olsun :D
Printable View
uLa ben o arabayı egeye komple gezdirdim bi orası kaldı onu da selcuk yaptı allah rağzı olsun :D
hoşgeldiniz ..
Vites kolu bulumassanız bile erkan abim kendi kolunu koyar oraya işinizi yine görür :)
arkadaşlar napıyoz akşam toplanıyozmu
aksam efeözellikle senden olmak üzere antalya ekibinden haber bekliyorum izlemek ve videolamak için numaramı biliyorsun ;)
özelden pmliyorum...
Tum antalyali arkadaslarimin ayagina saglik hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum bizi en iyi sekilde agarladiklari icin... (ozellikle umit kardesim ramazan abim serdar abim tve bizi dukkaninda misafir eden erkan abim bastas performance) son derece keyif ve eglenceliydi kisa sureli yasadigimiz uzucu olay hariciinde:( neyse uzun lafin kisasi antalya maceramiz sona erdi ve suanda donus yolundayiz hayirlisi ile sabaha istanbuldayiz. Kimsenin suphesi olmasin istanbulu en iyi sekilde temsil ettik ve JOB onde:):D
yolunuz acık olsun.. hayırlısı ıle gelın ıns...
Şu dakikalarda Antalya felaket polis kaynıyor konyaaltı tarafında 2 tane çevirme vardı gezici ekiplerde oldukça fazlaydı tam zamanında donuyorsunuz yolunuz açık olsun...
kardeşim ne yaptık ki her zaman bekleriz buyurun gelin akşam için ayrıca teşekkür ederim selçuk kardeş hayırlı yolculuk gidince mutlaka ara mami abime ve ramazan abiye çok slm :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Denediniz mi Arkadaşlar Erken bir deneme olmuş heraLde bende gece olur diye birazdan dışarı cıkmayı planlıyordum. Video felan çekildi mi ?
Tüh Kaçırdık ya izleriz diyodum bugun kemalcanların yanındaydım bende.
güzel denemeler oldu herkeze teşekkurler :))
Sonuc ne oldu?
allah yolunuzu açık etsin.kazasız belasız varırsınız inşallah.
Hoşgeldiniz hızlı gençlik :D
kanka oralardan banada bı typer bulup getırseydınız yav :)
Akhisar dönüşü aklıma gelio valla fenaydıınız uyumakla en iyisini yapmışsınız :D
selcuk mami abi ile beraber hala antalyadamısınız?
http://www.techturkey.com/forum/foto...une-d-d-d.html
buyurun bunlarda örnekleri :D
he gelıosnuz yani.. bende bugun antalyaya gecıcektım işe bak ya..
selçukkkkkkkkkkkk yetişin kanka aksama buyuk deneme warrrrrrrrrr ismaıl abı sahaya çıkıyo bu gece ;)
dun aksam burdaydınız daha seslenıcektım bırseylerlew ugrasıyodunuz arabada o yuzden bırsey demedım sanayı tarafıına gıdıyodunuz herhalde baya beraber gıttık cevre yolunda sonra ben sag a dondum.... neyse hayırlı yolculuklar sıze...:D
videoları atınla artık bak kalktın sabahın köründe bekliyoruz :p