|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CeC 106 gti & BkN focus chia =)
|
106 gtı için önerebileceğiniz + güç alabileceğim hava filtresi nedir arkadaşlar?? engin bilgi ve tecrübelerinize dayanaraktan sipariş vericem
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Angry Bird Doğan S , Fiat Albea 1.4 multijet
|
Green air filter öneririm kardesim üniversal filtrelerde ( açık filtrelerde ) üst devirlerde daha fazla güç alırsın + bir miktarda ses alırsın
kutu içi filtrede ise alt devirlerde daha fazla tork artısı olur
__________________________________ Angry Bird ![]() Hayır Yani illa Romantik olalım diyorsan, GeL mum ışığında Lastik Yakalımm
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kazanlı filtre ucuna k&n rc2600 filtre ilaçtır
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
bende aracıma fıltre takıcam o yuzden konuyu takıp edıyorum..
sımota lara baktım komple kıt mantıklı geldı fıyat olarak 220 lıra ya buldum.. ancak markasız sahıbndende baktıgınız zaman sımota ıle aynı gorunumde olan get ılanlı 106 ıcın 140 tl olanda war. tawsıye we onerılerınızle yardımcı olursanız sewınırım... bırsen07 konuyu kullandım arkadasım anlayısın ıın tesekkurler __________________________________ Hayali kürdistan olanin,mekani KABRİSTAN olucak!! |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
benimde bildiğim bi sürü isim var ama deneme yanılma yöntemiyle en verimlisini öğrenmek baya zaman alıcak
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
böyle ortaya koymada nasıl yaparsan yap ben sis farının arkadasına indirdim
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ Hayali kürdistan olanin,mekani KABRİSTAN olucak!! |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
106 da filtreyi en sağlıklı kazan kullanarak soguk hava cekilir fakat emme ye giden filtrenin borusu motor içinde aşırı ısındığı için izole yapılması çok iyi olacaktır.
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
aksarayda komple kit 100 tl gayette güzel simotaya okadar para vermeye gerek yok. kutu içinden daha faydalı olduğunu gördüm.
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
__________________________________ Hayali kürdistan olanin,mekani KABRİSTAN olucak!! |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
eliftuning den bişiler alan var mı?? orda kazan filtrenin fiyatı gayat iyi kargo ücretsiz hemde
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Abi simota marka hava filtresi havayı süzmekten baska her ısı yapıyor
Elımde var bı tane kesıtını aldım ıcındekı manzeme bıldıgınız sınek telı söktügümüz aracın ara borusundan tas toprak topladık baska hangi marka filtre alırsanız alın ama lutfen çin malı ve simota marka filtreden uzak durun
__________________________________ Angry Bird ![]() Hayır Yani illa Romantik olalım diyorsan, GeL mum ışığında Lastik Yakalımm
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
e ne alıcaz bız sımdı ıyıce kafam karıstı __________________________________ Hayali kürdistan olanin,mekani KABRİSTAN olucak!! |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Cin malı ya da simota olmasında
bir cok çesit var K&N,JVS,HKS gibi ben Green satıyorum made in france kendi aracımdada kutu içini kullanıyorum memnunda kaldım yanlış anlama çin malı filtre alıpta araba yatak sarınca sõven cok arkadasım var
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
eliftuning tuzludur fiyatları k&n ve simota en güzeli birinden birini al derim simota al içindeki filtreyi k&n ile sonra değiştirebilirsin
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Kazan+rc2600 ilac ve bir fenomendir. He yok ben illa custom yapacağım dersen hidrolik rezervinin yerini değiştir filtreyi akü önüne kadar uzat(iyi izole et) sonra farın uzun kısmını del derim.
__________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Kemer gti tayfasına danış..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: seat toledo & 206cİtİaY
|
[QUOTE=106arts;2529956]böyle ortaya koymada nasıl yaparsan yap ben sis farının arkadasına indirdim
kardeş resmi varmı sesin filtrenin __________________________________ SESSİZLİK SONA ERDİ. . .
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |