Kayıt ol

Eski 18-08-2011, 19:22   #1

by serçe - ait Avatar

Otomobil: M.B

mini cooper sorgusu

konu aradım ama bulamadım o yüzden başlık açtım araç hakkında bilgi sahibi olan var mı dır ? şimdiden teşekkürler ..

Mini Cooper Cooper S 2005 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 44528727

not : aracın plakası da 34 bgy 22
by serçe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 19:43   #2

leventrc - ait Avatar

Otomobil: R53 Cooper S (2006), Nissan Navara 4x4

Arabaya gidip bakmıştım. Uzun uzunda pazarlık yapmıştım ilk başta istediğim rakama inmemişti. bir ay sonra aradı tamam gel istediğin rakama al dedi ama iş işten geçmişti çünkü benim bütçem biraz daha yükselmişti Sahibi iyi bir adam uzun uzadıya sohbet etmiştik. Araca gelirsek otobanda da uzun uzadıya bakmıştım arabaya. Gidişinde veya şanzımanında bir sorun yok gibi gözüküyor. Fakat sahibinin açıklamaktan çekindiği boyaları var.''Kapıda var işte tamponunda var çamurlukta falanda işte var birkaç yerinde boyası'' Şeklinde konuşuyor. Birşey anlamadığınızın farkındayım bende anlamamıştım Bu araba yaklaşık 5 aydır var ve ciddi rakamlarda istemiyor.Araba km de yapmıyor sokakta aylardır yatıyor herhangi hiçbir yere çıkmıyor.Hala satılmaması beni biraz düşündürüyor acaba şanssızlıkmı yoksa birşeymi var diye. Gidilip bakılabilir ama bence sıkı bir ekspertiz şart
leventrc isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 19:52   #3

by serçe - ait Avatar

Otomobil: M.B

leventrc´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arabaya gidip bakmıştım. Uzun uzunda pazarlık yapmıştım ilk başta istediğim rakama inmemişti. bir ay sonra aradı tamam gel istediğin rakama al dedi ama iş işten geçmişti çünkü benim bütçem biraz daha yükselmişti Sahibi iyi bir adam uzun uzadıya sohbet etmiştik. Araca gelirsek otobanda da uzun uzadıya bakmıştım arabaya. Gidişinde veya şanzımanında bir sorun yok gibi gözüküyor. Fakat sahibinin açıklamaktan çekindiği boyaları var.''Kapıda var işte tamponunda var çamurlukta falanda işte var birkaç yerinde boyası'' Şeklinde konuşuyor. Birşey anlamadığınızın farkındayım bende anlamamıştım Bu araba yaklaşık 5 aydır var ve ciddi rakamlarda istemiyor.Araba km de yapmıyor sokakta aylardır yatıyor herhangi hiçbir yere çıkmıyor.Hala satılmaması beni biraz düşündürüyor acaba şanssızlıkmı yoksa birşeymi var diye. Gidilip bakılabilir ama bence sıkı bir ekspertiz şart
teşekkür ederim saol bilgin için
by serçe isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 23:16   #4

TarikS - ait Avatar

Otomobil: Polo 1.6 TDi

Kendim makina muhendisiyim diyor, 'TURBOCHARGE MOTOR' yaziyor, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adama
TarikS isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-08-2011, 23:22   #5

serqan23 - ait Avatar

Otomobil: '12 meggy coupe - 09 cooper S

arabanın kayıtlarında 7 adet hasarı var pampa elımızı ayagımızı cektık

[SIGPIC][/SIGPIC]
serqan23 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 02:31 ::::