abi peder paramı vermiyo yaa :D
verse paramı zaten aklımda 3 araba var seninkide içinde :)
Printable View
abi peder paramı vermiyo yaa :D
verse paramı zaten aklımda 3 araba var seninkide içinde :)
halo tahsil edelim adres ver :D
Ben bile pişmanım almadığıma Korhanın Crxi kendi aracıma yoğunlaştım harcadığım parayla yanına bir Crx daha alırmışım.. :(
halil benim bahsettiğim durum şu bursaya birçok type-r geldi geçti benim yan yana yürüdüğüm vti ların geçtiği type-r larda vardı :) d16a9 iken
biz gittik b16 crx e rakip olarak bursanın en ciğerlisi diye bahsettikleri type-r la denedik 200km 4-5 boy vardı aramızda 200 den sonrada baktım mümkünü yok bıraktım fren yapar gibi oldum o derece uzuyordu ama bununla değilde diğer type-r lar ile deneseydik stock b16 rex ile type-r a boy boy sapladıkta derdik :) amaç kendini kanıtlamış bir araçla denemek diye düşünüyorum
benim rex d16a9 iken tekerinde 117hp veriyordu stock olarak kısalı rexler yanımda duramıyordu :) filtreli egsozlu hıdırlı vti lara bay bay diyordu.
yukarda type-rla deneyen rexin tekerinde 145hp vardı.. + olarak şanzuman olarakta d16a9 dan çok daha kısa şanzuman oranlarına sahip hesap et type-r ın ciğerlisi ne demek :)
s2000 le bu cuma denicezz filtre egsoz varmış videoyuda atarım buraya s2000 le hiç denemedim yorum yapamıcam :)
abi ne diyeyim ...b16 crx imiz olmadı bizim :D
sonucu çok merak ediyorum :) allah kaza bela vermesin
b18 crx yapıcam az kaldıı :)
Hadii be meli aga ne rodajmıs gel edirneye bir ciger ısmarlıyayım al haloyuda ramazan agayıda atlayın gelin bu kadar zormu ayııp la yaptıgınız :D
biz satık ah deneseydik barii:D
Benim rodajim uzun sürer ama temiz olur :)
Git gel 500 km melii baskan:)
Bak rodaj için gidicegim yerler
İstanbul bursa Manisa izmir Çeşme Kuşadası bodrum fethiye Marmaris antalya Alanya mersin Adana Iskenderun ankara istanbul esenyurtta sonlandiricam :) nasıl ama :D
Ve buraya gelmiyorsunuz ben sizinle geleyim en iyisi :d
Kız arkadaşımla gidicem :D
son durak esenyurt sıtayla ayar spec :D
crx power korhan sattı mı arabasını ya? daha 1 ay önce konuştuğumuzda satmıcam demişti..
şanzımanı uzatma diyenlerden biri de oydu, radar hondanın turbo si a crx son dişli takaral baya bi uzatmışlar.teorik olarak 290 lara kadar çıkabilcekti ama 240 civarında o kadar çok geziyodu ki yolda şeref abi bile korktu gazı bıraktı diyordu :) bu dediği si da da güzel bi yay amortisör kombinasyonu gergiler falan da var ki si crx e göre biraz daha dengeli :)
korhan arabadan parça sökmediyse ciddi hızlı bi crx almışsın hocam hayırlısı olsun :)
motor dedigin gibi duruyor typer koltuk ve s2k direksiyon sokuldu coil vs,
alican la denedinizmi 306 ile
henuz gorusemedik
O direksiyona bir türlü alışamadım zaten isabet olmuş , koltuklarda yüksek oturma pozisyonu yaratıyordu araçtan hiç zewk alamazdın en iyisi orjinal koltuğu zemine yakın.. Direksiyonu da 30'luk ile değiştirdin mi tadından yinmez..
https://blufiles.storage.live.com/y1...83).jpg?psid=1
Kırmızı araca da böylesi gider..
şimdilik bununla yetinmek lazım. :)
http://i55.tinypic.com/i69vnm.jpg
maşallah abi direksiyon çok güzel duruyor
o2 sensörüyle map bozuk çıktı, değiştim.
ayar için bekliyorum tekrar, şansımıza uzadı.
sorma gitsin abi işte :).
İnşallah abi dediğin gibi geç olsun temiz olsun giderli olsun :)
Abi ben organizasyonlara katılmıyorum şuan da, bi yere çıkmıyorum.
Kendi aramızda buluşma düzenleye bilirsek katılırım ama Allah'ın izniyle.