|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 836A3.000-Dohc
|
s.a. beyler babamın ehliyetin sınıfını yükselttik ama ne hikmettir ki 2 haftadır randevu alamadığımızdan dolayı ehliyeti alamıyoruz..
şimdi sorun şu kimisi saat tam 17:00 da gir kimisi de 00:00 da gir bulursun dedi ama yok olmadı ne yapmam lazım sizce nasıl randevu alırım...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
şansına denk gelirse
devamlı yokla
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
çok can sıkıcı bi durum çok salakca mantıksızca anlamadım gitti bu işi herzaman dolu böle bi sistemmi olur yahu telefonlara bile bakan yok.. devletin hangi işi düzgünki bu işi olsun..!
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
Otomobil: 836A3.000-Dohc
|
geçen gün bu işlemi başka bi şubeden yapabilirmiyim diye soracaktım eleman açtı ve telefonu bi köşeye koydu elemanların konuştuklarını duyuyorum bi süre konuştular sonra aralarındaki muhabbet şu "ya senin telefonda dilara varya hani(müzik) onu açsana bi dinleyelim " açtılar ve onu dinlediler ben telefondan alo diye bağırıyorum hiç umurlarında değil...gelde bu devletin elemanlarında hizmet bekle...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Bende ehliyetimi yeni alıcam randevu almak için girdim dün iftardan sonra direk cuma günü sabah 08.06 boştu aldım. Biraz şans işi sanırım...
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
randevu için gece 00.00 dan hemen sonra pc başında ol 2 gün sonrasının randevu defteri açılıyor alman muhtemel 15dk gecikirsen bulamıyorsun.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
yeni konu açmadan bilen varsa?; araç fatih e kayıtlı plaka yenileme işlemini başka yerden yapabiliyormuyuz? ikahmetime yakın biyer? yoksa illa fatih e mi gitmemiz gerekiyor? plaka yenilemeden kastım var olan plaka çok eskidiği için yeni plaka bastırma muhabbeti..
__________________________________ O şimdi asker canı rolling isterr ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: vtı
|
çok sıkıntılı bi işlem bizde cok zor aldık sürekli takip etmen gerekli
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 335 coupe
|
Devlet binalarina gitmek icin randevumu gerekiyor artik ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: volvo s80 2.0t
|
çoğu devletle olan işler için bu sisteme geçtiler,ehliyet,hastaneler,lpg sızdırmazlık (yeni geçti) yakında araç muayenede geçer heralde vs eskiden gidip kuyruk beklenen yerlerde artık netten randevu alıp gidiliyor.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
bildiğim kadarıyla sadece cuma günü randevu alıyorsun oda sonraki haftaya veriyor cuma 14:00-17:00 saatleri arasında yoklamalısın mesela bugün dene
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 08' Audi A4 2.0 TDi , 09' BMW 5.20D
|
Böyle sistemin Allah belasını versin!
__________________________________ Gemi gelir yanaşır içi dolu çamaşır roll'de sana bi atlarım iki gözün kamaşır.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
ben ehliyeti yeni alanlardanım randevuyla uğraşma olmuyo çünkü 00:01 de girdim olmadı sonra polisler dedi bizim mesai sati başlayınca sıfırlanır belki(onlarında bişeyden haberi yok yani) dediler öylede denedim olmadıı attı kafam gittim emniyete randevusuz 1 günde çıkarttım bence hiç bekleme beklemek gereksizmiş yani onu anladım tam oturtturamadılarki sistemi yerine
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Kurstan evrakları aldık , şimdi şubeden randevu alıp gitmek gerekiyor da onun öncesinde bankaya 85 lira harç yatırmamız gerekiyormuş..Hangi bankaya yatırcaz bunu bilen var mı?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
ben sadece ehliyetimi yenilemek için 1 ay sıra kovaladım
ehliyet sınavlarının sonuçlarının açıklandığı yakın zamanlarda randevu almak imkansız gibi birşey sık sık kontrol edin
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Harcın İş Bankasına yattığını öğrendimde , online randevu sistemi hiç açılmıyor sistemde hata var diyor :/
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
ya ben diyorum gidin direk halledersiniz tatlı dille
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
randevu alındığı zaman bir form çıktısı alıyorsun sanırım onsuz işlem yapmıyorlar
numara saat falan onda yazıyor sisteme işleniyor aynı zamanda yoğun bolgelerde ozellikle istanbulda kolay kolay yardımcı olacaklarını sanmıyorum
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
kaç gün koşturdum ama bir türlü o randevular boşalmadı anlam veremedim he belki istanbul gibi büyük bi şehirde olmaz o tarz ama sistemi kimse dhaa kullanmış değilki
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:31 ::::

" açtılar ve onu dinlediler ben telefondan alo diye bağırıyorum hiç umurlarında değil...