Amerikan versiyonu olduğunu düşünsem de yeni ve gerçek fotolar.
![]()
Amerikan versiyonu olduğunu düşünsem de yeni ve gerçek fotolar.
![]()
deyişik olmuş
arkadan bıldıgın yenı clıo symbol berbat olmuş. Fd kasa cok guzeldı, eger bu gelecekse harbı ıcıne etmısler.
bence gayet güzel beğendim
bu banada pek avrupa versiyonu gibi gelmedi. şu anki güncel hali kat kat daha güzel bence aracı basitleştirmişler arkası özellikle berbat olmuş
Fuar Detroit te ve bu kasalar da amerikan kasanın makyajlanmış hali gibi geldi bana.
Dikkat ederseniz ana hatları aynı.. Ön tarafı aynı ama arka taraf yeni city, mercedes ve clio kırması.. 9ncu segment bu ise, net olarak söyleyebilirim ki "hayal kırıklığı"
7nci ve 8nci segment arasındaki fark kadar fark yok bu lanse edilen 9ncu segment civicte. ya da EP3 ve FN2 gibi bir fark.. Ciddi farklı olacağını düşünüyordum oysaki.
Ben o kasaların TR ye geleceğini hiç sanmamakla birlikte herkes o kasa diyor.
Uzakdoğuda yapılan/yapılacak bir otomobil fuarında "9ncu segment Yeni Civic budur!" diye hangi araba çıkarılırsa, TR ye o gelecek. Ha eğer ki uzakdoğu pazarı için bu civicler gelecek diye bu fotograftaki civic leri koyarlarsa standa, TR ye de bunlar gelir. Dolayısıyla Amerikadaki fuarda lanse edilen bu kasalar beni çok ilgilendirmiyor açıkçası..
fotoları açılmadığı için göremedim ama hondanın artık dizel motorla civic'i türkiyeye pazarlaması lazım.. 50 milyar verip benzinli civic'e binmek hiç akıllıca bir davranış değil..
şimdi ultrasurf açıp fotolara baktım..
arkası C180 kopyası, önden honda city accord arası bişey olmuş.. nihayetinde göre göre alışırız da motor ne koyacaklar o önemli.. dizel de dizel diyorum... veya 4 lt yakıt tüketen benzinli motor koysunlar![]()
Arkadan bakmadığın sürece güzel gibi duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)