final sinavlari ne zaman ders notlarimi aldim hazirim artik :D
Printable View
final sinavlari ne zaman ders notlarimi aldim hazirim artik :D
doktorlar,reklam,cnnet mahallesi,reklam,doktorlar,yazsüprizi,reklam,dokto rlar,cennet mahallesi yeter laa :)
hala devam edıyor doktorlar:D
Ewt son dakika sahur vakti saat 04:02 hala doktorlar var :) çok saçma ya show tv bence cidden suyunu çıkardı mail falanmı atsak ?
beni show tv doktorlarını emanet edin:):)
hala oynuyor eger biterse ben forumu uyandırırım
Bi Ara Fox'Da Bez Bebek Veriliyodu Paso O Muhabbete Döndü ya
Cennet Mahallesi ve Doktorlar dizilerinin tüm kayıtlarının çalınmasının ardından Show TV konkordato başvurusuna hazırlanıyor...
doktorların cekıldıgı hastane neresı yaw :D
starda da hz.yusuf oynuyor sanki ne zaman açsam o var :S
vay arkadaş , sahur bitti hız kesmeden hala devam dokturlar:D
Bence show TV toplu olarak tatile gitti, yayına da bütün doktorlar kasetlerini koydular :D
ben nefret ederdim ilk çıktığında , soraki seneler tekrar yayınlarında da dakika durmadan kapardım kanalı...Ama bende bi hastalık var , evde tv kapalı duramıyorum , izlemesemde , sesi açık olmasada , o odada olmasamda illaki biyerde tv açık olcak.Tv nin açık olduğunda insanın zar zor hissedebileceği frekansta bi ses var tahmininm,,,onu arıyorum belkide çocukluktan beri..İşte aynın o şekilde tesadüfen pc nin yanındaki tv yi açtım 3 gün önce baktım saatlerce doktorlar..Sonraki günlerde de dikkatimi çekti acaba ne zaman biticek diye ama üç gündür izlediğim , tv-pc çbaşında olduğum tüm saat dilimleinde başka hiçbişey yayınlanmadı , reklam doktorlar , reklam doktorlar:D:D
aha.... cennet mahallesi başladı , konu kilit:D
sıra cennet mahallesinde :D
buyuk bı deısıklık var "cennet mahallesi" yayında hayret nası bole bı deısıklık yaptılar şaşırdım :D
bkz : doktorlar kanalındaki show tv dizisi