- 6.Hissim çok kuvvetlidir benim. Mesela biri bana "Şu anda Show Tv de ne var?" dese "Doktorlar" derim. %99.9 Doğru çıkar.
Printable View
- 6.Hissim çok kuvvetlidir benim. Mesela biri bana "Şu anda Show Tv de ne var?" dese "Doktorlar" derim. %99.9 Doğru çıkar.
valla desti izdivaclardan daha ıyıdır ara sıra kurtajda gosterseler fena olmaz ama hahahaha :D
klasik showtv yazın ölü bir sezon kışın bol bol yarışma programları acun'a çalışıyor kanal normal bir durum :)
beylerr show tv yı acın:D doktorlar yokkk:D:D:D
ShowTv - Yaynak
yakın akşında sadece tekrar diziler başka bişi yok :D
Doktorlar başlamış beyler kaçırmayın , üzülürsünüz !
ya bide başka bölüm olsa gam yemiycem , iki üç bölüm üzerine dönüyo sürekli....
Bence bu iş bikaç gün daha böyle gidicek , en son tün replikleri komple ezberleyene show un %49 hissesini vericekler hesin...İzlemeye devam:D
şu an yine var :D
anam yıne yayında :D
Show tv yi televizyon rehberimden silicem ya :D
yaw bide madem boşluk doldurmak için yayınlamaya başladın abi 3 günde bir yine baştan neden alıyosun bölümleri :D
o değilde herkeste izliomus heralde doktorları 3 gunde bir basa döndüğünü bile farketmişsizniz :D
show tv yı kumandadan sıldım 99 a kaydettım :D
yayın aksıında gunlerı bı gezsenıze sadece 20.00 22.00 arası değişiyo diğerleri aynı ahaha
Allah belanı versin show tv, çok içten ediyorum bu lafı..
Açıköğretim Tıp :D :D uzaktan eğitimde uyuyor :D
Herkes çinlilere laf atıyo ancak bizim medyamız kadar kopyacı çakma bi medya daha ne gördüm ne duydum...
Grey's anatomy yi izlemenizi tavsiye ederim..Hem aksiyon gerilim ameliyat testere filmindeki kareler gibi ne ararsanız var arkadaş :D
şok şok şok kutsi gecirdiği trafik kazasından sonra beyin kanaması gecirdi edinilen bilgiye göre ameliyatına kendi girmek istedi yeni detaylar sevgılısı eladan az sonra
Insan aci hayati yada deliyuregi koyar iki nostalji yapariz:)
natıonal geographıc de cok enteresan seyler var ızleyın derım :)
Bez bebek hikayesine döndüğ buda :D
Şu kabloludan Discovery çıkmayaydı iyiydi yaa yazın Motor kuşağı daha eğlenceli geçiyordu.
Geçen izledim çok güzel yeni programlar gelmişti.
Show TV - Cennet mahallesi
ATV - Seni bana yazmışlar (allahtan bu yeni dizi)
KanalD - Baybars diye düşük bütçeli bir film
Star - Papatyam
Fox - Dinle sevgili saçma sapan bi dizi :D
Bloomberg HT- STAND UP COMEDY bu fena değil bazen güzel olabiliyo ama bazı zaman oradaki seyirci gülüyo ama ortada espri olmuyor :D
bu olayı hiç tv izlemeyen ben bile fark ettim yani cidden hiç bitmiyo sanırım =D
sahur yaparken bile vardı şaka gibi, bence kaset içeriye sıkıştı kaldı mecburen yayınlıyorlar
-ne okuyorsun?
+tıp
-nerde?
+show tv de :D
Cumartesi Gecesi 2'de Gördüm kanal gezerken Sabah 6 bitmiş yerine Cennet Mahallesi başlayacaktı :D
Ramazan ayına yatırım yapmıyor , diğer kanallar İftar ve Sahur programları yerine bunları yayınlıyor.
Cennet Mahallesi'yle Cennet'i , Doktorlar ile ölümü hatırlatıyor gibi.
Bir mesaj var bu işin içinde , hakkımıza hayırlısı :)
elayı everdik:D
Ne doktorlarmış bee.
Bi arada kızım nerde ye paso denk geliyodum , bi bulamadınız diyodum her gördügümde.
Atv de Show Tv nin bu büyük dizi performansına Adanalı ile yanıt veriyor sanırım bi kaç gündür sürekli denk geliyorum.