son fiyat pm aliim :)
Printable View
Haberlerden baska bisey izlemeyen dizilerden nefret eden annem bile şuan "bu ne yaa sabah aksam doktorları izletiyolar diyip hafifce sövdü :D :D " dahada bisey demiyorum :D :D
doktorlar diye bir kanal cıkmıs arada sırada show tv diw bı dizi veriyor bilginize :)
Show tv yi açın bakın ne var :D
Ya ciddi show tv yi açmaya korkar oldum günün hersaati doktorlar var. Showtorlar TV :D
tam gün yasası çıktı ya Show Tv yanlış anladı demek :D
Bozuk cd gibi doktorlarda takılı kalmış :D :D
abi o değilde bunlar bölümleri tersten veriyorlar heralde, geçen hafta izledim zenan hamileydi, dün baktığımda çocuğun tohumu bile atılmamıştı. :D :D
[QUOTE=Dr.Type R;2572807]abi o değilde bunlar bölümleri tersten veriyorlar heralde, geçen hafta izledim zenan hamileydi, dün baktığımda çocuğun tohumu bile atılmamıştı. :D :D[/QUOTE
zenon kesmiş kardesım ondan tekrar taktılar zenonları cocuk cıkar yakında :):):)
5 ay geri gitti dizi xenon'un suat'la ilk sıcak temas kurduğu bölüme geldik
bölümleri de karman çorman :S
bir bakmışsınız dün yayınlanan bölümün bugün gerisinde yarın 10 bölüm ilerisinde :D
Show'da Doktorlar,Bloomberg de o top sakallı adamın yarışması fix
hakıkaten rezılllık ya
:D yakında ameliyata başlıycam kendi evimde :D
geçen gece can sıkıntısından izlerken şu sahneye denk geldim :hehe:
evlat acısı diye adlandırıyorum ben bu sahneyi :D
Levent Ve Ela ..Nikah Masasında Bırakma Sahnesi - YouTube
geçen denk geldim kızın saçları kısa çoçukla çıkıyordu , bugun denk geldim saçlar uzamış karnı burnunda nasıl bi hızla ilerliyor bu :D
arkadaşlar bugün bir program ile analizde bütün kanallara baktım aynı anda diğer kanallarda canlı yarışma programı olmasına rağmen showtv doktorlar 2.sıradaydı valla izleyen çok.
seva ile o yaşlı amca hariç herkes sevişiyor :D