Valla herhalde bu başlık altında bitek ben memnun kaldıgımı söyliycem, kıbrısta okumaktan cok memnunum. Niyemi hayatım boyunca farklı geçirecegim 5 senem burda geçti diyebilrim. Ankarada ömrümü geçiricem inşallah öyle gözüküyo iş hayatı açısından. Ama burda geçirdigim ögrencilik yıllarımı mumla ararım. Kişiden kişiye insanın cevre fakötürde büyük tabi.
Benim bölüm mimarlık 1 sene hazirlık okudum hiç ders bırakmadan 4senede bölüm sürdü bu sene haziranda mezunum kısmetse son 4 dersimi aldım. Bana etrafımdakiler sordugunda şiddetle tavsiye ederim kıbrısı çünkü ben memnunum. Her dksı ayrı heycanlı Rıdvanda bilir magosa güzel şehirdir ögrenci acısından.
Ha gece hayatı olayı burda aile faktörü ortadan kalktıgı için ipin ucunu kacırıp okul hayatını mahveden arkadaşlarım oldu geri gidenler oldu. Herkez kendinden sorumlu zaten kıbrısta bunun sınavına giriyosunu hayat sınavı bi nevi onu gecenler burda okul bitiriyo benim gözümde belki burda mezun olup hayatı boyunca kıbrısa gelmiycek insanlar bile var aramızda bana cok farklı geliyo bu açıdan kıbrıs. 5 farklı sene için kıbrıs degermi bence deger.