|
|
#1 | |||
![]() |
bir arkadaşım bu üniversiteye kayıt oldu da şimdilik eve çıkmıyo yurt şekli daha sonra ev tutucak ta öönerebilceğiniz nereleri var
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
spor sk var orda bi pansiyon şeklinde bi yer vardı hala duruo mu bilmiorum orası olabilir yada otellerle anlaşılabilinir daha snra kalıcı konutlardan ev tutulabilinir
__________________________________ Bu O kadar Basit değil...düşmüş çoluk çocuk plaka peşine
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Eğer yakınlarda devlet yurdu varsa misafir olarak kalabilir.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: w114 74" Sleeper Mercedes-Benz - Volvo V70R T5
|
Abim merkez olsaydı yardımcı olurdum bende düzce üni de okudum bu sene bitti.Fakat cumayeri ile merkez arası kafadan 20km vardır belki daha fazla.En iyisi yurda gitmek. Eğerki yol bana koymaz arabam var der ise avni akyol yurdunu tavsiye ederim (beçi köyü) Ben 2 sene kaldım. Odalar 3 kişilik,wc-duş her oda için ayrı,oda içinde.Otelden farksız çok rahat.120tl idi aylığı fakat yurt yemek için kahvaltı ve aksam yemeği kuponu veriyor.Aylık yaklasık 90tl gibi bişey.Yurtta 30tl ye kalınmış oluyor
__________________________________ Legen...wait for it...dary! |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yok
|
eray abi şenol yada burağa ulaş istersen onlar yardımcı olur sana.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
eray abi KYK, yani kredi yurtlar kurumu, yurtlarından birisi çıkmazsa özel yurt düşünün, yukarıda bi arkadaş yazmış 120tl diye, KYK yurdudur orası kesin, özel yurtlar çok pahalı,
4 - 6 kişilik yurtlara 250 - 300 tl istiyorlar, artı tuvalet, banyoda yok odalarda, ortak kullanım, birde 1 yıllık sözleşme yapıyorlar, 3 - 4 ay sonra çıkmak istersen yurt ücretinin geri kalanınıda istiyorlar
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
benım asıl orenmek istediğim okulun oralarda ev tutulcak yanı oralarda oturabilicek temiz düzgün yer neresi yurtda şimdilik kalcak 1 2 aya ev tutucaz oralılar daha iyi bilir sonucta netaraf daha nezihtir
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
abi ben karabükte okuyorum, çok küçük bir şehir,
nezih diyebileceğim Safranbolu var, ordada kira için analarının kızlık nikahını istiyorlar, 900 - 1000 lira ![]() okula yakın yerlerde 500 - 600 liradan aşağı gitmiyor, 800'e kadar çıkanlar var, ya küçük olduğu için yada karabüklülerde vicdan yok ![]() Abi Düzce'ye hiç gitmedim ama oranında küçük bir şehir olduğunu biliyorum, Karabükle ilgili yazdıklarım Düzce içinde geçerli olabilir, geçerlidir demiyorum dikkat ![]() son olarak, abi en iyisi devlet yurdu, başvursun KYK'ya, misss
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yurt ikinci plan
öncelik ev mekan lazım ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
ehh uzun lafın kısası öyle denebilir
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
o zaman söyle üniyi değiştirsin zonguldak karaelmas devrek fakültesine geçsinde ortam görün
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
söledikte dinletemedik
eskişehire yalvardım da yok arkadaş kısmet değilmiş
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
son olarak peşinatsız taksitle araba var mı
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
olm virüsmüsün sen ya defol git
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
![]()
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok yok dedim inanmadınız bak noldu şimdi
|
Arkadaşların dediği gibi özel yurt olaylarında 1 senelik olayına dikkat etmek lazım o hatayı ben yaptım. Bende bi iki ay kalırım diyordum öncesinde pek araştırmada yapmamıştım okul günü gelip çatınca 1 sene oraya mecbur kaldım.1-2 ay biraz maddi açıdan zorlada ilk etapta direk ev bakın derim.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Pug 205 1.9 Gti New Jetta TSİ
|
Konuyu Yeni Gördüm
El Attım Konu Silinebilir