|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Audi A3
|
ya beyler bugun kopeklerınızde havlama agresıflık falan varmı benım kopegı sabahtan berı susturamıyorum kızıyorum aglıyo anlamsız anlamsız havlıyo durmadan yolun yukarsına dogru bı dobermanıımız vardı az once duydum kalem gıbı uslu hayvan oda delı gıbı havlıyomus sızlerınkındede varsa aynı durum bıseyden suphelenıcem sezılerıyle alakalı...
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
insanın aklına hemen deprem geliyor köpeklerin huysuzluğu olunca..
17ağustos depreminde çok bahsedilmişti köpeklerin anormal davranışlarından. not: tabi şu durum için konuşmuyorum, sizin şüphelenicem bazı şeyler demenize istinaden yazdım |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: All Rent A Car
|
bi huzursuzluk sezmiştir bence.....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
Veterinere götürün bir sıkntısı vardır belkim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Daha zamanı var.
|
Tam bu postu yazdeığım anda bizim burdaki sokak köpekleri de delirmiş gibi bağırıyor.
Not:Çanakkaledeyim. Son Düzenleyen MBuğra; 21-08-2011 21:10. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
la olum pimpiriklendirme beni geçen sefer bizimki bildiğin maymun olmuştu evde çok tepkiliydi şimdi yazlıkta hayvan bende evde tekim canımı sıkma benim
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
3 oldu sımdı 3kopeınde aynı anda nasıl problemı olabılır hadı benımkı cıftlesmek ıstıyo dıgerlerıdemı ıstıyo duymanız lazım boyle bı havlama yok ısyan edıyolar akıllı uslu full egıtımlı zekı hayvanlar ınsallah dusuncemde yanıltırlar
__________________________________ Biz Mercedes ve BMW yi yabancılar, Audi'yi kendimiz için üretiyoruz..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Büyükçekmecede havlama sesleri yok
Safkan sokak köpekleri uslu uslu çöplerden besleniyorlar
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 05 Black Typer 11 Polo Tdi Dsg
|
Ofise gidicektim (6.kat) printerdan çıktı almak için , çok yanlış zamanda açtın konuyu utku sende var mı printer
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 5.28
|
Köpekleri bilmemde benim kızım çok huysuz bugün
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: 220-221
|
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
valla ankara sakin yatıyo bizimki
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: -
|
izmir sakin şuan için
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
enes euzubesmele cek kanka hayırlısıyla bısey olmaz
ben kımseyı pımpırıklendırmekten yana degılım kesınlıkle ama benım kopeı ve dıger dobermanı bılen anlardı bızımkıler kalem gıbı uslu karakterlı hayvanlar suan doberman nasıl havlıyo anlatamam bıldıgın ısyan edıyo hayvan sız telınızın sarjını falan fulleyın bısey yapın yınede verende alanda allah sabah kalktıgımızda hıcbısey olmamıs olur insallah hayırlısıyla...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
olum gidip salondaki kaplumbağalarıma baktım
o uyuşuk hayvan bildiğin mermi olmuş yem poşetini görünce ne yapacağını şaşırdı ama onun ki açlıktan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: corsa c
|
gebzedekiler sus pus....
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
koşarak camıye gidimde teravinin sonuna yetişim bari
![]() mah.dede köpekler var ama ses çıkmıyo bizim burdada __________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
valla kusurabakmayın beyler ben bır hayırdır inşallah diye actım konuyu kımseyı celallendırmek ıstemem optımum duzeyde onlemınızı alın ne olur ne olmaz verende alanda allah hadı belkı benımkı cıftlesmek ıstıyo insallah dıgerlerıde oyledırde sabah sag salım kalkarız yıneede bı abdest almanızda fayda var en azından farz
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
yav bişi yok panik yapmayın. Hayvanlarında sıkıntılı günleri olabilir. Olacak ile öleceğin önüne geçemiyoruz malesef rahat olun
__________________________________ Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |