benim typer sakin:D
http://i.imgur.com/CbiG1.jpg
Printable View
benim typer sakin:D
http://i.imgur.com/CbiG1.jpg
mahallede dolanıp bütün gece oto bota herşeye havlayan uykumun içine eden köpekler ortada yok buda garip :D
bizim pitbull bile sakin şuan :)
bizim komsuların köpekleride suan susmadan havlıyorlar tedirgin oldum şimdi valla :)
arkadaşlar bizim komşunun kızına birşeyler oldu
bu saatte ev süpürüyor hayıttır inşallah..
Benim kedi de sabahtan beri 18 sattir osura osura uyuyor :D
bizde bişi yok 4 muhabbet kusu 1 jakom var hepsi uykuda hertaraf sessiz
evdekı kedıler azmıs durumda bırbırlerıne sarkıyorlar kavga edıyorlar :D
ben dün gece aynı tedirginligi yaşadım sabah ezanına doğru tam sahurun sonlarında. komşumuzun o ufacık yavru köpeğinden o kadar ses çıktığını pek duymadım. aklıma gelmedi desem yalan söylerim şu hayvanların sezileri, umarım yanlış düşünüyoruzdur, şimdilik sakin gibi..
benim kopegimde de 2 gundur bir manyaklik mevcut psikopatca hareketler yapıyor
Bizim rott da bi sıkıntı yok herzamanki gibi şebelek :) işin garip tarafı bu saatlerde mahallede pek kimse olmaz dolayısıyla sokak köpekleri caddede teror estirir. Bizde itimizi gezdirmeye götürdüğümüzde hep etrafımızı çevirip havlayıp zırlarlardı bugün karşı kaldırımdan usulca geçtiler bende şimdi tırsmaya başladım :)
cübbeli ahmet hocanında kuş ötüyomuş:D:D:D:D
Cübbeli Hoca ve kuş sesi melodisi - YouTube
1:59:D
it köpek görmedim bende normalde gezeler bu saatte koloni şeklinde :D
benim köpek miskin miskin yatıyor biraz önce bahçeye çıktım komşunun köpeği garip garip sesler çıkartıyor:S
Mahalleden olmadığı kadar havlama sesi geliyor :)
Bizimki daha yavru butun gun uyudu :) skinti yok
yok artık ya bende bugün gittiğim yerlerde köpeklerin havlamaları çok dikkatimi çekmişti şimdi bu konuyu görünce bi garip oldum :) allah korusun.
Bu gece donla yatalim bari tirstim.
allah allah karddesım acma boyle konular tobe tobe bugun var bi cenabetlık herkeste :)
hayvanların önceden hissetmesi olağan ama çokda önce olduğunu düşünmüyorum 17ağustosda bikaç saat öncesi hayvanlar çıldırmaya başlamıştı.
1-2 gündür avcılarda da köpeklerde bi anormallik var.normalde çıt ses çıkmazdı hayvanlardan... garip :/
17 Agustosun video goruntulerinde deptemden 3-5saniye once kopekler cildirip etrafa kosturuyordu
Sanmiyorum bu kadar erken delirsinler
bizim mahallede kopek olmadıgı ıcın anlamıyorum sızın hislerinizi :D
ya susun ya addamı korkutmayın manyakmısnız :):):):)
Ankara Etlikteyim,şu an abartısız 25-30 tane köpek terör estirio sokakta, watandaş camlara dölküldü..
gebzede şuan komşumuzun (sokak) köpeği aralıksız havlıyor
yemegımı sımdıden yedım nıyetımı eder yatarım artık hadı benımkıler havlıyo nıye dıgerlerıde havlıyo degısık hareketler gosterıyo kedıler gıbı martı beklemıyo bunlar bı ayları yok hayırlısı olsun duamı edıp uyurum...
utku bence sen sabahki muhabbetlerin etkisindesin halen ahuahahau sana değişik geliyor köpeklerin yaptıkları :D sorun bence sende bizde :D
ben çeşmedeyim sabahçıyım abiler birşey olursa yazarım numaralarınız yokki arayayım :)
Bizim kangallarda sakinler bugün hemde gereksiz derecede sakinler. :D Hadi hayırlısı. :D
bizim mahallenin köpekleri havlamaktan yoruldular herbiri bi köşede ölü takliti yapıyor artık :)
Bizim evin önünde 2 köpek var 3 tane de karşı mahallede var adamlardan ses soluk yok
bizim ufaklıkta ve diğer arkadaşların ufaklarında bir gariplik yok.yer ankara.
eğer etrafta çiftleşme dönemi gelmiş dişi bi köpek varsa ona havlıyolardır kokusunu bile duysa dişi köpeğin hastalık dönemi bitene kadar havlarlar hatta ulurlar.
şimdi hepsi havlamaya başladı ne oluyor Allahalla
burda hepsi sustu ilginç bir durum var