benim köpek miskin miskin yatıyor biraz önce bahçeye çıktım komşunun köpeği garip garip sesler çıkartıyor:S
Printable View
benim köpek miskin miskin yatıyor biraz önce bahçeye çıktım komşunun köpeği garip garip sesler çıkartıyor:S
Mahalleden olmadığı kadar havlama sesi geliyor :)
Bizimki daha yavru butun gun uyudu :) skinti yok
yok artık ya bende bugün gittiğim yerlerde köpeklerin havlamaları çok dikkatimi çekmişti şimdi bu konuyu görünce bi garip oldum :) allah korusun.
Bu gece donla yatalim bari tirstim.
allah allah karddesım acma boyle konular tobe tobe bugun var bi cenabetlık herkeste :)
hayvanların önceden hissetmesi olağan ama çokda önce olduğunu düşünmüyorum 17ağustosda bikaç saat öncesi hayvanlar çıldırmaya başlamıştı.
1-2 gündür avcılarda da köpeklerde bi anormallik var.normalde çıt ses çıkmazdı hayvanlardan... garip :/
17 Agustosun video goruntulerinde deptemden 3-5saniye once kopekler cildirip etrafa kosturuyordu
Sanmiyorum bu kadar erken delirsinler
bizim mahallede kopek olmadıgı ıcın anlamıyorum sızın hislerinizi :D
ya susun ya addamı korkutmayın manyakmısnız :):):):)
Ankara Etlikteyim,şu an abartısız 25-30 tane köpek terör estirio sokakta, watandaş camlara dölküldü..
gebzede şuan komşumuzun (sokak) köpeği aralıksız havlıyor
yemegımı sımdıden yedım nıyetımı eder yatarım artık hadı benımkıler havlıyo nıye dıgerlerıde havlıyo degısık hareketler gosterıyo kedıler gıbı martı beklemıyo bunlar bı ayları yok hayırlısı olsun duamı edıp uyurum...
utku bence sen sabahki muhabbetlerin etkisindesin halen ahuahahau sana değişik geliyor köpeklerin yaptıkları :D sorun bence sende bizde :D
ben çeşmedeyim sabahçıyım abiler birşey olursa yazarım numaralarınız yokki arayayım :)
Bizim kangallarda sakinler bugün hemde gereksiz derecede sakinler. :D Hadi hayırlısı. :D
bizim mahallenin köpekleri havlamaktan yoruldular herbiri bi köşede ölü takliti yapıyor artık :)
Bizim evin önünde 2 köpek var 3 tane de karşı mahallede var adamlardan ses soluk yok