|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Gelen tüm arkadaşlara teşekkürler,mütevazi buluşmamızdan kareleri ve ufak videoları sizlerle paylaşmak istiyorum,inşallah bir sonraki organizasyonumuzda Türkiye çapında bütün Rx-8'leri pist ortamında göreceksiniz,saygılar.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
erenköyde bostancı yolu üzerinde shellin içinde görmüştüm geçen akşam sizi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bizde kalabalıktık aslında Alp2-göki-day walker-ben-iboo-tarıks-anıl-enes-onurK-erel-sefa-yekta vs vs vs caddeye indik S te çekirdek çıtlattık
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Türkiye'ye Wankel motoru sevdirceksiniz. Güzel org.lar bunlar.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
nan mmustu soruyorum sana axıon varmı dıye bu arada hepsıne kocaman maşallah
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
maşallah araçlara, Wankel ayrı bi dünya
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Böyle düşünmene sevindim inşallah diğer arkadaşlarda böyle düşünürler 200sx'lerde böyle sonradan patlamıştı gerçi Rx-8'ler hala yeni
avantaj diye düşünüyorum bunlar bu arada.Çıtırdan videolarımız var mütevazi olarak tune işlemleri oturdukça beğeneceğinize eminim siyah R3 şuan Tr'de en dolu na modlu rb headers,custom pipe ve custom egsoz,ateşleme'ye yay,spacer diye liste uzuyor yazılımlı Tr'de en iyi yürüyen 1.4 tsi scirocco ile yürüyen bir araç bu arada..Videolardan fikir edinmeniz için bu bilgiyi verdim değerli yorumlarınız için teşekkürler.Anmelden | Facebook Anmelden | Facebook http://www.facebook.com/video/video....omments&ref=mf Son Düzenleyen ThUnDeRbErK; 21-08-2011 23:47. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda Es7
|
istambulda ne cok Rx-8 varmış
bursa,da tek tuk görüyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
aksam bende gördüm. Ama malesef daha önceden plan yapmıstık. Yoksa gelmeyi cok istiyordum hem tanışırdık hemde bilgi almak istiyordum. baktığım rx-8 leri 3 indirdim. onları sormak istiyordum. Bidahaki sefere mutlaka gelcem kısmetse rx-8 almıs olurum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 3 tane aracım var markalarını yazmak istemiyorum
|
bnm eniştede var rx8 adam perişan hayata küstürdü wankel adam sesi solugu kesildi.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: subaru wrx
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
![]()
|
amacın nedir ? madem wankelden anlamıyor niye aldı bize ne eniştenin küskünlüğünden ? hep karalama hep konulara yorum yapıyorsun beğenmiyorsan ilgilenme Rx-8 konusuyla aydınlanmak istiyorsan gel buluşmalara açıklıyalım neyin ne olduğunu,bilgimizi paylaşıyoruz,araştırıyoruz,nereye varacaksın böyle yaparak...Dandik motor Le-mans kazanmaz 24 saat bozulmadan çalışabilmiş
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Rx-8 kullanmasını bilen adam içindir bir çok spor araç içinde bu böyledir,yağ ilave etmeden,komple yağ değişmeden,devirsiz kullanıp motorda karbon biriktirimi yaparak ne spor araba kullanılır nede rotary doğasında bu vardır,Enişten eminim otto motorlu herhangi bir spor araçta alsa aynı sorunu yaşardı emin ol buna.Yalnış tercih yapmış..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 02:35 ::::

avantaj diye düşünüyorum bunlar bu arada.