bunudamı duyacaktık :D
Printable View
bunudamı duyacaktık :D
mahalledı bırıkletlı cocukları kontrol edıcen yada etrafındakı aracları konrol edıcen belkı bulurusun
Kleptomani (Hırsızlık Hastalığı)
calan cocuksa bisey demem ama calan buyukse eger babasinin kim oldugundan emin olmali :)
bi sknti vardir kesin :D
valla kimin ne yapacağı belli olmuyor.benim o.z kapakları çaldılar 1 ay önce
oda bişey mi, bugun yenikapı feribotunu bekliyodum. cam açıktı sağda dörtlüleri yaktım bekliyorm. arkadan kılıksız bi adam geldi, sol arka çamurluğa bozukparayı taktı ve gitti. çizdiği bozukparayıda bıraktı:mad::ofk::Deli:
Benimkini de çalmışlardı... Anahtarla sıkılan 6gen olanlarındandı...
Neyse 5 Lira verip yenisini alır sıkarsınız bundan sonra.
Üstünden başından ne çıkacağı belli değil, İstanbulda yaşıyoruz. Allahından bulsun, ne denirki başka
Bu şekilde hırsızlık yapılıyor olabilir belki.Aracı çiziyorlar sende bian o hırsla sinirle iniyorsun araçtan anahtar üstünde kapı cam açık , sen herifle uğraşırken araç veya araç içinde değerli eşya çalma yöntemi olabilir gibi geldi bana.Çok mu ayrıntıya iniyorum ya da uykum mu geldi acaba ? :D
yok aynadan gormustum camı kapadım kapıyı kıtledım, hıc bısey yapmadım oylecene ızledım. elden bişey gelir aslında o anda ama yemıyor başka taraflar
benım jant gobegını nereye takıcaklar acaba :) bende hep cocukluklarına verıyodum baktım enson cıpın bırı camurlukta seker gezdırıyo takıp ettım yakaladım ıyı bı cektım kulagnı...
Yine de sen fevri olmayıp doğru olanı yapmışssın...
Ben olsaydım hırlısı hırsızı düşünmeden bi anlık gafletle onun ağzına pisleme girişiminde bulunabilirdim
bnm arabadada yok almyorumda cunku 1 hafta ıcınde kayboluyor
senın gıne sıbob kapagın calısmıs benım arkadasın jdm plakalıgı calmıslar :) bugun farkına vardık gecende arkadas tavana sıyah folye cektırmıs evıne gıttı sabah gelmıs arabasının basına tavandakı folyoyu sokmusler tertemız copunude atmıslar kım yapıo bı bulsak :)