Benimde jant kapagim calinmis yenisini aldim. 3-5 kurusluk sey icin ne gerek varsa.
Printable View
Benimde jant kapagim calinmis yenisini aldim. 3-5 kurusluk sey icin ne gerek varsa.
Merve acıklaması var yine adam hosuma gitti caldım der cocuk calar bisikletine takar hadi çalmak yine normal benm bi takım mavi d1 spec calındı bi takımda uzun krom evde kırmızı setim var d1 spec takmadım calınır die siyah normal taktım onu bile calmıslar 2 tane eksik şimdi :D
ama eger sibop kapagı calmak i.nelikse lastik patlatmak arabayı çizmek katısıksız o... çocuklugudur :D
bende daha bugün aldım yeni kapaklarımı bakalım kaç gün dayanacak ...bu sefer penseyle biraz sıktım :),bakalım işe yarayacakmı...
valla geçen gün iş dönüşü otoparkta benim aracın etrafında bir hareketlilik gördüm gidip baktığımda mahallenin pi..leri sökmeye çalışıyorlardı napıyonuz siz burda dedim sibob kapakları güzel onları çalcaz dediler bende penseyle sıkmıştım onları birde demezlermi yavşak sıkmış kapakları diye öyle bir kovaladım ki onları bisikletlerini bırakıp kaçmak zorunda kaldılar
bende o bisikletleri yerden yere vurdum valla kan beynime sıçramıştı
sonuç o veletler uzun zamandır benim sokakta görünmüyor
çocukların basit saydığı hırsızlıklar anaları babaları çıkarıp salıyolar sokağa eğitim olmadan p.ç olup çıkıyolar
Senin malın, benim malım diye düşündüğü için, söküp alma cürretini gösteriyor.
ben olsam bisikletim için çalardım :D
normalini çalsa dert değilde , şahinde hediye gelen sibop kapağını çalan kişiye cok ağır saydırmıstım yakasalam gursel abinin yaptıgını gözden geçriridim :D
hoşuna gitmiştir adamın :D
Dun arabanin lastiklerini parlatirken fark ettim benim krom kapaklari da calmislar :D Neyse siboplar celikti zaten hala paril paril duruyorlar, kapak takmayacagim galiba :D
bende demir kapak aldım penseyle sıktım iyicene sonra petrolde havaları kontrol edeyim dedim açamadım. :)
janta a4 kagıdına yaz kapakları çalan vatandaş onları gece vazelinle biyerine monte etdersin... :D
polonun antenini çalmışlar arabayı hep antensiz gördükçe bu konu aklıma geliyor keşke sibop kapaklarını çalsalardı :D
Yenilerini taktım kapakların, bakalım ne kadar dayanacaklar =))
şimdi baktım arkaların biri yok hey allahım
Geçtiğimiz bayram vw amblemli siboplarımı 1er gün arayla 2-2 çaldılar. Yedekler vardı onlarıda 2 güne götürdüler. 2 aydır takmıyordum. Çinden renkli aldım Taktığım günün gecesi 2sini çaldılar. 2sini hemen söktüm dün. Çocuk desen gece vakti bırakıyorum sabah çıkıyorum, o saatte çocuk olmaz. Gelip gidip benim siboplarımı gözlüyor bu şerefsizler anlamış değilim 1 gece dayanmadı. 6 takım daha sipariş verdim bakalım gelince takıcam bakalım ne kadar daha çalacak, çaldıkça takıcam.
2012de Afyonda çalışırken arabayı evin önüne koydum, aynalar elektrikli katlanmıyor, kendim katlıyordum. Adinin biri sağ aynaya bastırmış içine göçürmüş. Allahtan denk gelmedik yaparken de başıma bela almadım. Kimi kıskançlık kimi huy kimi onun bunun çocukluğu.
Sibop kapakları kendilerimi düşüyor acaba? belli bir hız seviyesinde atıyo mudur bilemedim
benimde geçen haftalarda elektrikli antenimi yerinden çıkarıp kırdılar inş daha kötüsünü yaşarlar kim yapıyorsa :( :(
https://www.youtube.com/watch?v=2gnVF4eJs-o
ben yazsam ban yerim düşüncesiyle içimdekileri doğuş abimize söyletiyorum. Jazz a renkli sıbop aldım 4 unude tek geçede çaldılar, 3 yıldır civicde H amblemli kapaklar vardı onlarıda çaldılar yakın zamanda annenıze hedıye edın onları ............:ofk::ofk:
Benimde çaldılar 2 takım siboplarımı. Baktım olmucak lastiçiden siyah kapak aldım 3 takımda öyle çaldılar , bildiğimiz siyah plastik kapak. Havaalanına arkadaşı almaya gittim sağ aynamın camını çalmaya çalışmışlar yerinden çıkarmışlar , ama sökememişler yada birileri geldi korkup kaçtılar bilemiyom. Geçende balkona çıktım 4 5 yaşlarında çocuk aracımdaki mugen spoylere asılmış yaylanıyodu :D yani herşey olabiliyor ondan alıştım artık :D
aracım genelde apartman altındaki garajda duruyor. sarı opel logolu sibop kapaklarım çalındı . yenisini aldım yine çalındı. tekrar yenisini sipariş edip nalburdan en küçük boy kelepçe alıp sibobun gövdesiyle sibobun kapağının altını içine alıcak şekilde kelepçeledim 2 ay falan çalamadılar. :cool:
öyle g.te böyle kelepçe :hehe:
not: 2 aydır aracımın yanında değilim belkide çaldı bebeler :D
Siyah sibop kapaklarımı kimse çalmıyordu daha sonrasında şık görünüyor diye krom olanlarla değiştirdim ve 3 takım farklı zamanlarda çalındı.Arkadaş pahalı bişey olsa yine diyeceğim heves etti aldı :) İşin tuhafı mahallede çocuk yok koca koca insanların alması daha üzücü.Şimdi tekrar siyah olanları takmayı dusunuyorum.
Sibop kapağı neyse de asıl keyfi olarak arabayı çizenler sıkıntı. Altdaki metale kadar kazıdıklarına şahit oldum.
alanı görsem bizzat monte edicem.
Naparsan yap çalacak olan anahtarla dolaşıyo çalmak için aman
Valla yeterki tek kapak çalsınlar Allah korusun
Sibop kapağı falan iyi yine, benim anteni tavanla arasına tornavida sokup koparmış şerefsizler. Heralde orjinal navi anteni diye yaptılar ama esas içerde parçası var o olmadan kullanamazlarda. T
m tavan döşemesi indi vs iyi sövmüştüm.
http://i1176.photobucket.com/albums/...ps5dijhpag.jpg
http://i1176.photobucket.com/albums/...psojcu6lw4.jpg
Eskiden pahalıydı çalıyorlardı anlarımda hala varmı bu kadar çalan her aksesuarcıda 5tl felan sanırım benimde tek janttan çalmışlar bari çift veya 4 çal tek nedir hala almadım yenisini 1-2 tanesi daha gitsin diyorum 2-3 aydır ellemediler :)
Aliexpress'ten alıp aylarca yolunu gözlediğim sibop kapaklarının ikisini çalmışlar. Site içerisinde 1 ay önce ön camımı kırdılar oynarken çocuklar, hangisi yaptı bulamadım. Şimdi de sibop kapaklarım çalındı. Gördüğüm her bisiklete bakıyorum sitedeki. Doğurup doğurup oynasın diye sokağa atıp hiçbir davranış, ahlâk kazandırmayınca sonucuna hep birlikte katlanıyoruz.
sibop kapaklarina karsi fetisit duygular besleyen insanlar var. ne anlarlar sokup goturmekten anlamis degilim denk gelse yakaladigin an o sibobu monte edeceksin.
ama sizinki farkli bi durum sanirim site icerisinde cocuklar arabanin etrafinda oynuyorsa zaten daha oncede caminiz kirilmis tahmini konusuyorum akli kesmeyen coluk cocuk cikarmistir yerinden.
gecmis olsun can *****i bir durum ama adi ustunde cocuk bu ne desen ne yapsan bos aklina eseni yapiyor bence fazla caninizi sikmayin. iyiki cizmemisler
bir keresinde isten geliyorum arabam evin onunde birde ne goreyim 5 bilemedin 6 yaslarinda 2 tane cocuk arabamin kaportasina civi ile agac gunes cizmis adini yazmis. lan hopp ne yapiyorsunuz diye yakaladim yuzume oyle masum masum bakinca kizamadim cocuklara. ama oyle sinirlendim ki evini biliyorum gittim anasina dedim ki abla su cocuklari biraz uyar bi daha arabanin etrafinda oynamasinlar arabaya resim cizmisler dedim. kadinin tepkisi cocoktor no olmus yoni o sinirle dondum arkami gittim icimden dedim senin gibilerinin dogurup sokaga saldigi cocuktan ne beklersin diye.
4-5 takım benimde gitti :) duvara sıfır park ederim sağ tarafı alamadıkları için sol 2 gidiyor hep :D
Yazın bir ay bekleyip aliexpresten aldığım kapakları pazar günü babamlarda taktım eve geldim. Hanıma dedim bak kesin çocuklar bunları çalacak. Sabah arabaya binip şirkete geldim bi baktım yoklar. O gün bugündür aklıma geldikçe mahalledeki çocukların analarına sövüyorum. İki çocuğun bisikletinde de gördüm benim kapakları ama çocuklar daha 6 7 yaşında ona tutup birşey desen ne olacak ki. Ona öyle birşey yapmaması gerektiğini öğretmeyen ananın babanın ....
Yahu çocuktur heves eder alır onun için ağaçtan badem aşırmaktan farkı yok gülün geçin 1 takım alacağınıza 3 takım alın
Bence sibop kapağı çalmak ile bankadan para çalmak aynı seydir Hırsızlıkdır
Bende cocuk oldum bende bısıklete bındım bende arabalardan gordugum sıbop kapalarını gıdıp aksesuvarcıdan para verdım aldım.
bunun başka acıklaması yok cocuk olması bısı degıstırmez Ailenin bunu gostermesı ogretmesı gerek.
Benim bisikletimde yoktu 10 yaşlarındaydım. Amcamın arabasındakileri bile utana sıkıla istedim, ki istesem arabasını verir adam. Şimdi arabamda siyah kapaklar var evde bir takım çelik bir takım da bbs kapaklar var takamıyorum çünkü piçler çalıyor.
Hem sibop kapaklarımı çalmışlar hemde sağ tarafını boydan boya çizmişler. :D Sinirim geçti çocuk işte napacan modundayım ama çiziği gördüğüm an denk gelseydi piçler tokadı yemişlerdi.