Göki çalmak isteyen adam çok kafasına takarsa jantlarla çalar :)
Bırak giden kapak olsun , bizimde toyotanın 2 sibop kapağı yok.İhtiyaç sahibi biri almış :D
Printable View
Göki çalmak isteyen adam çok kafasına takarsa jantlarla çalar :)
Bırak giden kapak olsun , bizimde toyotanın 2 sibop kapağı yok.İhtiyaç sahibi biri almış :D
Ahaha..Haklısın valla...O zaman da kilitli bijon takarım :D
Arabayı çalsın jantları iade etsin artık o derece seviyorum. :D
eyüp site içersinde göki olarak değil gök2 olarak yazarsan sevinirim :Dahuahua göki denince üstüme alınıyorum
Abi Sakarya'dakilerin göki'si benim bi kere. ayık ol ! :D
ya bu çalma olayları yüzünden penseyle sıktım ben, nasıl yapmışlarsa bir gece yine bitanesini çalmışlardı. o değil muhtemelen zorlarken lastiğin havasınıda indirmişlerdi. nefret ediyorum yaa, resmen hırsızlık. özellikle kromsa çalıyolar yani önüne geçemedim ben bunun.
Penseyle sıktığın halde yine çalınıyorsa yapacak bir şey yok :)
Replikan olacağıma no name olurum daha iyi :D
Hem bak göki ZaaDe daha güzel duruyor sende... Sadece göki pek hoş durmamış :D
geçen hafta sağ tarafı,bu hafta solu çalmışlar....çalıyosan 4 ünüde götür 2 kere gittim jantcıya kapak almaya.....naapacaksa.... :)
yorumları okuyunca yeni sibop kapakları almaktan vazgeçtim =) durmak yok, yola sibop kapaksız devam :D
benim bbs lerin kapagını çalmışlardı birii cok kolay açılıodu onu açabilmş almş direk :( keşke replika olsaydı vidalı oluyor bizmkilerde direk göbeği çevir geliyo :\ 1 kapak eksik geziroum deli olmamak elde değil ya
cok caldırdım parlak olunca fılan bısıkletlıler soygun yapıyor engellenemez her yerde denk gelebılır cocuk bu :)
Takmıyorum calmıyor şerefsizler :)
geçen gün yakaladım ben çalarlarken biride ortalıgı gözetliyomuş lan oğlum sahibi geliyor diye bir gidişleri var anlatamam sanki bisiklete vtec açtırdılar anlatamam ben çocuklugumda öle bisiklet süremedim :D
Şimdi dikkat ettim sayenizde benimkilerde çalınmış :D Yeşil renkit benimkisi azot bastırmıştım.
Ben eskiden arabamı sokağa koyarken , bilhassa yaz aylarında 1-2 kere çalındı. Üçüncü taktığımda manavda alışveriş yaparken bisikletli bebenin birinin söktüğünü gördüm. Bebeyi yakaladım, 4 plastik kapağı da bebeye canlı canlı su eşliğinde yutturdum. Bir daha da çalmaya cesareti olan olmadı....