Nasip kısmet, hayırlısı neyse o olsun. aynen bize birşey olmadı. Şükürler olsun.
Teşekkürler egemen.
Bakalım kısmet dizel birşeyde olabilir.
Teşekkürler.
Printable View
Aslında doğru almışken dizel almak en mantıklı ithal bir megane hatchback dizel güzel olur :D
Araç fiyatında hasar çıkmış resmen..
Geçmiş olsun içinen sinen başka bi araba alırsın abi..
Kasko kaç lira ödüycek.Bari onlar çok kırmasa..
Bakalım nasip artık haber bekliyorum kaskodan.
bu arac dısarda cok uyguna toplanır gibi :) kaskonun vericeği paraya bi rs motoru koyulabilirmi? sanki cokda güzel olur gibi hızlı ve öfkeli
hay allah ya üzüldüm pert olmasına, suç karşıda olduğu için karşı tarafın kaskosu karşılayacak değil mi ?
Şuan kendi kaskom üzerinden gidiliyor, işlemlerin hızlı olması açısından ama, sonradan suça göre kaskolar mahsuplaşırlar sanırım
Belli bi kısmı karşı tarafın trafik sigortasından belli bir kısmı da yine karşı tarafın kaskosundan karşılanır. Sakın sen beş kuruş ödeme Görkem. Mahsuplaşma da tehlikelidir. Onu çok iyi takip et. Kasko kayıtlarından mutlaka sildir ki ihale senin üstüne kalmasın. Memleket para için ...tünü verecek çakallarla dolu.
Tekrar geçmiş olsun kardeşim.
kardeşim hayırlısı olsun yaa üzüldüm şimdi toplanır diye düşünüyordum ben.. :(
rabbim hakkında herşeyin hayırlısını gönlünden geçenini versin..
Bora abi zaten ben karışmıyorum o işlere kaskomu yapan çok yakın tanıdığım, kaskomu ve servisimi takip eden şirketim Allah'ın izniyle sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum
Muratım hayırlısı bakalım bakınacağız artık kendimize birşeyler.
gecmıs olsun allah beterınden korusun ..
çok geçmiş olsun. perte çıkması daha iyi olmuş, daha iyisini güzelini alırsınız inş
gecmıs olsun canın sagolsun
geçmiş olsunn kardeşim.
geçmiş olsun. Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun..
Teşekkürler herkese
çok çok geçmiş olsun cana gelecegine mala gelsin derlerya hiç bişeye gelmeseydi daha iyiydi ama bu nada şükür..İnşallah kaskodan arabanın degerini alabilirsin..