Bi ihtimal bu arabanın 2004 2005 civarı, panoromik cam tavanlı,xenonlu modelinden alabilirim, eğer buradan fazlaca olumsuz yorum çıkarsa vazgeçerim, o nedenle merak ediyorum nedir ne değildir, piyasası nedir diye, yardımcı olursanız sevinirim.
Bi ihtimal bu arabanın 2004 2005 civarı, panoromik cam tavanlı,xenonlu modelinden alabilirim, eğer buradan fazlaca olumsuz yorum çıkarsa vazgeçerim, o nedenle merak ediyorum nedir ne değildir, piyasası nedir diye, yardımcı olursanız sevinirim.
TB4BSA
benim 54.000 deki bi araçla şanzıman problemim olmuştuama genel olarak sorunlu araç değiller.
ateşleme bobinleri arıza yapıyor değiştirilmemişse ona dikkat edin derim araba da bildiğin sarsılma çekişin ciddi derecede düşmesi gibi şeylerden anlayabilirsiniz onu da
Bende var 2004 model hb 2003 Eylülde Ankaraya getirilen ilk araçtı en dolusu ve otomatik 85000de 8 senedir kullanıyorum ve iç kapı tutamaklarının soyulmasından başka bir sorunla karşılaşmadım(zaten bu sene Renault ücretsiz değiştirdi tutamakları)
piyasasının çok yüksek olmaması lazım dizelini 40000 kmye yakın kullandım...
dci'lar idealdir yazılım atarsınız çokkk ekonomik araçlardır ama benzinli almayn bence
Benzinli düşünüyorsanız yukarda yazılanlar gibi, bobinleri arıza yapabilir. Onunda tanesi 95TL gibi bişeydi orjinali. Genel anlamda pek kronik sorunları yoktur.
araçtan ne beklediğinize bağlı
cam tavan varsa ufak tefek tıkırtılar gelmesi olası
iç plastik aksamda yol şartlarına göre çıtırdama yapabiliyor ama bunlar abartı derecede değiller ve çözümleri de gayet mümkün olan sesler
onun haricinde benzin+lpg için uygun araçlar , hb ve dediğiniz donanımlarda çok daha yeni modeller bakabilirsiniz faz2 denilen makyajlı versiyonların otomatik olanları da alınabilir
ama dediğim gibi beklenti nedir? onu iyi tespit etmek lazım
ben olsam eğer ki full paket birşey olması şart değilse dizelinin peşine düşerdim
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Satma konusundada sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum piyasası iyi olan araçlar. Ben kendi aracımı 3-4 ay içinde aciliyeti olmadan sattım ve aldığım para 17,500 du bir yıl sonra 18,700 e sattım. Benzinlilerdede bobin sorunu genelde çıkıyor. Ancak yinede 2006 falan makyajlı olan modellerini tercih etmeni öneririm.
04 full paketi var, xenonlu cam tavanlı digital klimalı otomatik, 2 yıldır kullanıyoruz sıfır sorun.
kapı kolları soyuldu bizimdecam tavandan hafif tıkırtı geliyor ama otomatik gerçekten çok yakıyor. biz fazla km yapmadığımız için rahatsız etmiyor ama benim type r kadar yakıyor megane
![]()
dizelden korkmaya esasen gerek yok , iyi bir ustaya gösterdikten sonra bir sorun olmaz
uzun vadeli düşünmek lazım. bir de ikinci el megane turbosu aşırı pahalı değil , hele ki artık tamir kitleri ile revize de kolaylaştı
mazot pompası deseniz onun da fiyatı korkunç seviyelerde değil
geriye ne kalıyor? enjektörlerin temizliği mi? o da atla deve değil...
ayrıca benzin+lpg uygulamasında benzinli haline +1 litre ekleyerek yaklaşık lpg tüketimini bulabilirsiniz , bu fiyatlarla cidden benzin+lpg halen dizelden her 10.000 km'lik periyotta 500TL gibi daha karlı
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
bir arkadasım düsünüyor,2008dizel yeni konu acmayayım dedim, benimde pek bilgim yok arac hakkında, ilave bişeyler ekleyebilcek olan varsa sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)