1722 den alış pozisyonu açtım bekliyorum biraz daha limitim var düştükçe destekliyorum bakalım Allah yardımcımız olsun :D 1722-1712 alış yerlerim
Printable View
1722 den alış pozisyonu açtım bekliyorum biraz daha limitim var düştükçe destekliyorum bakalım Allah yardımcımız olsun :D 1722-1712 alış yerlerim
Almak icin erken...
Bant yukari kirildi al,asagi kirildi bekle...
1705-1712 arası alım için uygundur bence
Ben almam. O aralik dusus yada yuklelise cok acik...
dün açmıştım risk alıp toplantı sonucu için..
düşünce maliyeti çekme amaçlı aldım biraz daha artık maliyet kovalıcaz gibi duruyor bi süre..
Günaydın iyi haftalar arkadaşlar bu hafta altının seyri nasıl olucak?
bende merak edıyorum ama gordugum kadarıyla altının artık en yuksek degerı 102 en dusuk 96 arasında gıdıp gelecek
6 gundur dunyadan uzagim,zararim buyuk :(
yükseliş baskısı var akşam bernanke reis konuşacak akşama kdr sakin gider akşam fırtınalar kopar gibi
Dogru dogruda...
Merkez bankası faiz indiriminden bahsetmiş. Bu durum doları yükseltir diyorlar. Dolar için 1,83 e gider diyenler var. Ons şuan 1728. Bunlar sadece okuduklarım. Sizlerdende yorum bekliyorum.
varmı dolar ve altınla ilgili önemli bir açıklama?
kopartır demiştim tek nefes de :)
Altını şuan durdururabilecek tek nokta 1790-1800 arasında satış yeme ihtimali 1805 falan olursa 2000 milenyum ;)
Altında yeni yılda `yeni rekor` gelir mi? | Son Dakika Finans ve Ekonomi Haberleri | Bigpara.com
Ne dersin bu habere Tayfun ?
kırdı çok sert gitti Allah zeval vermesin :) beklemeye devam..
1749.35 şu anda daha gideri ne 1900? 2000? vtec mi açtı yani?
Günaydın ve hayırlı haftalar
altında ön görüşler nedir?
bende altıncı oldum :D nasıl tavan yapar mı ?
ufak bir düşüş var devam edermi düşmeye yoksa toparlanır yükselmeye devam edermi:?
1780'e kadar önü açık şuan.
ben tekrarmı girsem altın mevzuuna bi ara giriyodum kerem abi kovdu beni :D
yine kovuldum :D:D
80 lerden satin...
Altin artacak. Piyasayi fena sisiriyorlar altin konusunda. Ucuzdan kapatin derim.
Suan ucuz mu?
Alalim mi?
aksam pazari poset kalmadi poset gel vatandas ssk doktoru gibi uzaktan bakma:)
aldım hemde "1741 den 0. 06 lot "780 yürürse askere gitmeden önce çok rahatlarım :)
edit: korkutmuyo değil hani ama sl 1733 bakalım inş o kdr düşmez
Bunun gideceği yer belli 80-90 aralığı.Yani gram başı hemen hemen 1 USD kazanç getirecek maximum.Diğer deyiş ile 100 TL yatıracaksanız 1,79 TL kazanç elde edeceksiniz.%2 bile değil.Pozisyonu olana shortla demem ama pozisyonu olmayana al da demem.Daha yüksek getirili yatırım araçlarını tavsiye ederim.
hakkaten altından iyice sıkıldım şu ***** yılbaşı yükselişi oldu oldu olmadı altında beklemekistemiyorum artık..
typh 10 uzun vade de ne tavsiye edersin ..
uzun vade, altın tavsiye ederim 2013 nisan-haziran arası 2000leri geçer diye düşünüyorum.
yani şuan altına 2 binlira koysam nisanda 4 binlira olarak mı alıcam :D
Gidiş yolu doğru ama sonuç yanlış.
Sen elindeki parayı ver bana.... Ben sana kazandırayım...
Çocuğa bak kapıdan kovsek bacadan giriyo...
Malicim. Uzun vadede kazanırsın altında. Alsat sıkıntı.
Stres... Paran varsa unutacaksın bi 5 sene.
Al altını ama unut. Ama sen evlenecem diye tutturmuşsun,
kudurmuşsun... Bozarsın bi şey kazanamadan
peki o zaman konu neden her gün aktif abi :D 5 sene önce açılıp bi daha kimsenin yazmaması lazımdı :p