DRİFT YAPIYORLAR ARABALARIYLA OYNUYORLAR ŞAKALAŞIYORLAR O COCUK KENDİ İÇİNDEN SOYLÜYOR BİZİM NİYE ARABAMIZ YOK BİZ NİYE OYNIYAMIYORUZ BABA BİZE NİYE ARABA ALMIYORSUN DİYOR BİZDE NİYE YOK DİYORR :d : :D :D :D :D gece gece ince espiri iyi gider :D
Printable View
DRİFT YAPIYORLAR ARABALARIYLA OYNUYORLAR ŞAKALAŞIYORLAR O COCUK KENDİ İÇİNDEN SOYLÜYOR BİZİM NİYE ARABAMIZ YOK BİZ NİYE OYNIYAMIYORUZ BABA BİZE NİYE ARABA ALMIYORSUN DİYOR BİZDE NİYE YOK DİYORR :d : :D :D :D :D gece gece ince espiri iyi gider :D
olmolm ne aç adamlarsınız ya :D
hacı kızlar geldi yanımıza kadar verdiler almayalım mı :D
Harika Bir Drift Günüydü Katılan Organize eden ve emeği geçen herkese teşekkürler.
Musticim sana ayrıca special thanks :)
Profilde yas yazmasa anlayabilicekmiydiniz acaba cok merak ettim bu laf sokma cabaniz size ne kazandirdi simdi gercekten mutlu oldunuzmu olduysaniz birazdaha olun 16 yasindada kullaniyordum cezami yedim sonuclarina katlanmaya hazirim cirit atmaktan kastiniz duzgun bi sekilde kurallara uyarak gitmemekse haksizsiniz bircogunuzdan dha dikkatli ve guvenli suruyorum ama pardon siz insanlari yasina ve altindaki arabalara yargilayacak kadar acizsiniz
Bu forum trafikte deli gbi makas atanlari hergece rolle cikanlari kurallara uymayaanlari bir cok vatandasa kazalar yaptrms bir cok uyesinide icinde besliyor ona laf yok dmi birakin toplumsal mesaj vermeyii artik ya
bende kullandım ama kimseye zarar vermedim yakalandım ne kaçtım ne bişi yaptım cezamıda cektim 600 milyon ödedim ama sonra aldım ehliyetimi bide istanbulda o kdar balta varken ehliyet bazı kişiler iyi araç kullana biliyor bundan dolayı sakin olalım
Videoyu da hazırladık arkadaşlar , buyrun :
28.08.2011 Drift Day - Car Videos on StreetFire
Gerçekten harika keşke gelebilseydim izlemeye :/ Emeği geçen herkesin eline sağlık