ben sırf bu yazdığın sebeplerden dolayı aracımı satmaktan vazgeçtim . günün 1 saatini arayıp aracı soranlara ayırıyordum . satmıyorum artık mutluyum
Printable View
ben sırf bu yazdığın sebeplerden dolayı aracımı satmaktan vazgeçtim . günün 1 saatini arayıp aracı soranlara ayırıyordum . satmıyorum artık mutluyum
bundan 4 sene kadar once mınıbus almıstım ustalara gosterdım arabada komple boya var degısen hıc yok. aradan epey zaman gectı ayakkabı almak ıcın arabayı caddeye park ettım elemanın bırı geldı.bu arabayla bız takla attık falan dedı.yok dedım yanlısın var arabada degısen yok.
sonra arastırdım bır kac yere detaylı gosterdım araba takla atmıs sase de falan kacıklık yok. baska bır kupa koymuslar arabanın ustune.
satarken belırtmıstım kımsenın ahını almamak ıcın.17.000 le ye aldıgım aracı 10.500 e verdım arada olan bana oldu. aldıgım galerıcıde kabul etmedı arabanın pertten toplama olusunu.allahından bulsun hacı dıye gecınıyor bırde
bende 106 için ilan verimiştim motordan nefret etmemdenmidir bilmem ilandada belirtmiştim motorla takas olmaz die 20 takas teklifi gelmişse 15 rahat motordu ilginç yaaa
ben 520yi satarken ankarada uzlar servise götürdüler baktırdılar içerde ferrari falan var büyük servis yani.. 6 parça boya var demiştim ben alıcıya ki adam vandan geldi nası söylemiyceksin boyasını.. neyse gittik serviste baktılar 4,5 parça boya var dediler.. sonra servis müdürü geldi alıcının tanıdığıymış..
"nası doğru muymuş boyası sana sölenen gibi mi abi?" dedi alıcıya.. ben atladım hemen "yok doğru değil ben 6 parça boya var demiştim siz 4buçuk parça buldunuz" dedim.. bi bozuldu ustası :D abi yarım yarım boyalar var o yüzden dedi :D lan o nası mantık bi parça boyalıysa boyalıdır Allallaaaa
İnternet yaygınlaştı araba alım satımları yalan oldu, dolandırıcılık tavan yaptı.Araba fiyatlarından bahsetmiyorum bile...
bide arabaya bakmaya gelıp on kişiyle didik didik edenler var bagaj halısını yerınden söken fitilleri cıkaran gaz veren insanlar sonrada ustaya bi gösterelim diyenler
Almakta satmakta çok zor. Net yayıldı mertlik bozuldu :)
Arabanın ilanlarından telefon numaramı kaldırdım artık yazdığım halde aynı soruları soruyorlardı.
Bazen tanıdıklara araç bakıyorum sistemden ama kazasız denilen araç pert çıkıyor :D Bir çok hasarı çıkıyor,hatta km oynanmış çok araç var.
Helede ilan fiyatları iyice uçtu.. Geçen sene 7 bin TL ye almadığım arabalar bu sene değer kaybedeceği yerde şimdi o arabaları 9 bine zor buluyoruz :)
Ahhh ahhhh Bu işler adamı fenaa şişler :D:D
Geçen bi 93 Sİ buldum İzmir'den Edremit'e gittim düzgün dedikleri için.Gidip gördüğümde araç devrik çıktı.
Yine Dün İstanbul'a geldim telefonda orjinal değişen yok çürük yok diyor,ön çamurluklar sökülüp takılmaktan bi hal olmuş sunrof çürük.Hepsini allaha havale ediyorum yazıık ya..
Aracımı satıyorum bende, ama acayip aptal insanlar var adam senin arabanın aynısı diyo 25.000 tl ye aldım ama tramerde 16.000 tl lik hasar çıkmış ve bana 25.500 tl ye sat arabayı diyor :D istediğim fiyat ise 27.000, acil durumum olmasa gerçekten şöyle insanlar ile ugrasmamam için arabayı satmam..
Yüzaltıya ilan koymustum
x kişi: Aracı görmeye gelicem
ben: buyur gel abi şurda araç
x: metro yakın mı oraya
ben: yok abi metroyla gelmen sıkıntı olur
x: biz gelmeyelim o zaman
b: aynen abi öyle yapalım siz hiç gelmeyin :)
Daha neler neler bu muhabbetten sonra ilanı kaldırdım nete ilan koymadan sattım aracı. :)
Sabahın köründe arayan mı dersin gecenin bir saatimi :)
İşimiz zor. :)
millet çağrı atıyor varmı ötesi
bazı arkadaşlarımız sahibinden e ilan vermeden önce burada yayınlıyor ilanını..arkadaşlarımızı daha iyi anladım..demekki çileden çıkarıyorlar.
Araba almak zor megane 3 bakıyorum araçta kaza boya varmi soruyorum yok kaza boya diyor araç eksperinde Sokcam Diom 1 2 parça lokal boya çıkar belki diyor ilk sahibi bı de bana biri az kazali getirdi arka sag camurluk boyalı fln cama bakiom orjinal değil tam arka sag camurluk üstü cihazı koydum 780 mikron var o kose tavanda servise götürmedim bile beni bı kere araba satarken bayan aradı 900 lu hatlardan fırlamış gibiydi fiyat duşun biraz noolur diyip durur aracı satmadım ama güzel taktik bı hatun bulcan böyle pazarlığı ona yaptırsan 1 2 düşmez adam direk abazasına raslasan 5 düşer yani :) karı diyor kardesim binicek ama binicek kısmına fena vurguluyordu
bu devirde gerçekten net üzerinden araç satmak çok zor.pazara araç çekmekte adetim değildir.
ilanı koydum ki 2 tekere geçeyim yeniden diye.yoksa araç dursun nolacak önümüz kış.her türlü araba arabadır yani.
ilanda özellikle belirttim sadece (bunuda eşşek kadar harflerle kırmızı renkte altı çizili yazdım :)) )
2005 üstü racing makinayla takas olur arsa eşek inek araç vs ile olmaz diye diye.
gelen teklifleri görmeyin.çankayada arsası varmış bilmem nerde yatı varmış 86 model miaforisi varmış varmış oğlu varmış.takas düşünürmüymüşüm :)
yahu böyle adamlara ne denirki.sadece gülüyorum.bir de daha öncede yazılmış burada.adam kafasına koymuş fiyat.şahin alacak parası var ama belki bi angut bulurum ümidiyle şansını deniyo.
ben yeni evlendimde !
eee!!
şu kadar masraf yaptım bu kadar şey aldım!
eee??
ya işte sende halden anlarsın! (lan ben kendi halimden anlamıyorum angut)
yani?? adıyamandan vs gelcemde!
e kardeşim e!
10 olurmu :))
geçen dedim tamam lan gel 10 olur diye.sonra soruyo abi kaza boya varmı.
dedim en sonunda sen gel ben sana boyasını göstercem.
eski bi fiat bisimiz vardı.restorasyon için almıştık hatun kullandı kışın vura kıra öğrendi kullanmayı.satalım dedik madem.yahu bu kadarmı utanmaz olur millet.gübreyle takas istiyo hayvan.
ilanda belirttim zaten vts için 30 eylül son diye.daha uğraşacak sinirim kalmadı vallahi tip tip salaklarla.