sen gel ben sana boyasını göstercemAllah sabır versin
![]()
sen gel ben sana boyasını göstercemAllah sabır versin
![]()
benim karşılaştığım en ilginç olay
ilanda eşek gibi takas yok yazmama rağmen
as 250 ile takas olur mu sorusuydu![]()
araba alırkende illet satıcılar var
adamı arıyorum kaza değişen boya ne var arabanın ne ihtiyacı var diyorum fotoda ne görüyorsan o diyor
abi alt takımın mı fotosunu çektin nerden göreyim diyorum masrafı yok diyor bak abi arka çamurluk dalgalı gibi macun mu var diyorum.. aa evet macun var orda.. abi kaputta çizikler mi var yansıma mı.. aa evet çizikler var.. lan dana ben sormadan söylesene tek tek sen bişe yok diosun ben çıkcam 500 km gelcem onları görcem ee nolacak sonra![]()
İyice suyu çıktı artık ya sadece araba alım satımlarında böyle değilki genelde sık sık telefon değiştirirm sizinde dediğiniz gibi adam kafasına koymuş fiyatı en son başıma şu olay geldi 1.400TL den anlaşmıştık yüz yüze 1.200TL olmazmı diyor başkada param yok diyor kimsede bundan yukarı peşin para vermez miş yok olmaz zaten bana okadar geldi falan mırın kırın biraz düşünüyo 1.250 olmazmı diyor yahu dalğamı geçiyorsun git 1.250TL lik cihazlardan al yok ben bunun yurtdısı amerika fiyatını felan biliyorum e kardeşim s....git al ozaman amerikadan en sonunda mırın kırın etti 1.300TL'ye veriyorsan ver dedi yoksa gidip Turkcell'e alıcağım dedi bende olmaz falan diyince anlaşamadan gittik tam eve geldim üstümü başımı değiştiriyorum gene arayıp demezmi xxx deki turkcell'e gel tamam 1.400 olur neyse gittik cihazın imelini sorgulatı yarım saat ordaki görevliler dahili kendide inceledi tamam diyip 1.370TL verdi e ben senin![]()
10 lıralık arabay 15 lıra ısteyıp takas teklıfı yapanlar yokmu hele sırf o yuzden satmıyorum arabamı vazgectım satmıcam memnumum aracımddan mezarcıya gıtcegıne satmam yakarım daha ıyı vallaha![]()
valla bazısı hak ediyor gibi geliyor bana. kimse temiz araca fazladan 2-3 lira vermeye yanaşmıyor. sonra yok efendim bunu sölemedin onu sölemedin. la yazıldığı kadar temiz olsa piyasası 35 olan niye 30 yazılsın...
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
arkadaşa tavuk horoz takası gelmişti
birde canı sıkılıp 18-20 lik 106lara 8veren arkadaşlarda var hepsini kınıyorum![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
dün beni gece 23.30 da biri 10 kez aradı mesgule verdim , , " araba için aradım die mesj çekmiş ısrarla tekrar arıyo sonra müsait deilim die mesj attım , yine arıyo dedim hayırdır , bu sefer adres alabilirmiyim die bi msaj , sonra cıldırdım tabi açtım telefonu veryansın![]()
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
zamanında mercedes vito aracımızı sahibinden.com da satışa çıkarmıştık.gelen takas tekliflerinin en orjinali bilmem nerede evim var,evin değeri 250 milyar ben 60 milyarını ödedim,kredi borcunu size devredip takas edebilir miyiz diye soranlar var... biz araba satıyoruz adam banka borcunu kitlicek adam arıyo...![]()
Arkadasın BMW sune sex shop takas teklif etmişti içindeki bütün malzemeleri verecekmiş 20 milyar lik mal varmış 30 a satarsın demişti biz güzel bı sovmustuk adamlar ne iciyor arkadas bende istiyorum
Benim eski aracım iesi satarken adam aradı.
-bu araca bakıyoruz manuel mi bu?
+evet manuel
-hmm debriyajı var dimi
+evet var
-kaç vites
+5 ileri 1 geri
-hmm tamam ben sizi arayacam son oluru ne olur
ya amca git dedim.
gecenlerde aradıgım daıreyı buldugum ıcın aracımın fıyatını 30 000e cekmıstım, adamın bırısı aradı dedıkı aracınızı yakından takıp edıyorum ama fıyatı bıraz fazla geldı son olurunu soylermısınız dedı. ( 35000) den cektım gerıye )
ayne su sekılde konustum.
suan bana kufur edıyorsunuz bu sekılde devam edersenız bende karsılık vermek zorunda kalıcam dedım
kapattım telefonu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)