mavi,basık olanı dıosun demi? turgutreıste de yenı kasa typer war bıtane :)
Printable View
fazla basık degıl, 34 ek plakaydı sanırım hatta satılıktı sonradan 48 oldu sımdı arada goruyorum gene, turgutreıste yenı kasa dedıgın grı mı ??
aynen gri 404 plakası :)
Telefonu pmliyorum,
Perşembe 9:30 benim için süper oldu...
ewt onuda gormuslugum war... ıstanbullu bı arkadasım wardı dondu o rx8 ı wardı...
o bu değilde geçen gün krem rengi 67 mustang wardı,üstünü açmış dayı havai havai gezıodu ya :)
bak bıde mawı bıtane olucak ıstersenız onla gelıyım :D:D peder styla :D
mavi mustang sizinmi yoksa ? öleyse getırme aglarım.ağır hastasıyım onun ya.bisim ofis emnıyetın karsısında arada denk gelıo ınıo çarsıya doğru :))
:D:D 22 senedır bızımle :D tamam o zmn gelmıyım :D
rs le gel boşwer :) ona öle akşam toplantısıyla olmaz,komple bı pazarı ayırmak lazım :) ama ciddi dıorum tek hayalımdır ya.neyse bı ara bı sahıl turu attırırsın artık :)
tabıkı sozum olsun sana... persembe ınsallah katılım sayısı fazla olur da bı eglence cıkar :D
ya bari 3 5 kişide olsa araba muhabbetı olur,özledım ya ölü burası :) artık kategori fln dınlemıcez dostane denıcez,makınalar körelmesın brı :))
uhauhauh aynen ole burası bu konuda cok eksık... yapcak bısı yok artık
[QUOTE=ibooo;2544007]Bodrumda cem var hamda joker ona ulaşın çok güzel organizasyonlar yapıyor tekne turu falan düzenliyor[/QUOTE
hbr werın müsaitse gelsin toplantıya,bekleriz ..
s2000 ı geçen yaz gördüm,yanyan makas atıodu :)) bu sene denk gelmedı walla.aynen görsrsek sohbet ederız :)
goruselım tabıkı beklerız arkadaslar... persembe gunu de gelırsenız sewınırz.